Van újrakezdés? Igen van, ha nagyon akarjuk! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Van újrakezdés? Igen van, ha nagyon akarjuk!
Oké!
Persze én is vissza-vissza olvastam benne, viszont ha valamit úgy érzel, hogy végképp nem értesz benne, akkor se félj, mert sok minden van benne, ami témát később újra-magyaráz más megvilágításból, és akkor már egyszerű és világos.
Másrészt ha úgy gondolod, akár üzenet-ben kérdezz nyugodtan, és biztosan válaszolni fogok rá! Remélem, a lényeget azért nem felejtettem el!
Örülök, hogy neked is tetszett!
Ha 2 nap alatt valóban végigolvastad, akkor gondolom, hogy még hozzám hasonlóan te is újra olvasod egy párszor, mindig egy-egy kicsivel lassabban, hogy minél több ismeret ragadjon meg benned is!
Én először végigolvastam 2 fél éjszaka, majd 4 éjszaka, utána két hét alatt, és 4x kb. egy hónap alatt. És persze, ahányszor még elővettem azok után is!
Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki új életet akar, vagy kénytelen építeni!
Ne erőltesd, megvan a maga módszere!
Amikor a gondolat, a kimondott szó, és a cselekedet összhangban van, már akkor megkezdődik az adott dolog teremtése: ha a "mögöttes gondolat" ezekket nem ellentétes!
Pl. ha arra gondolsz pl. hogy felmegyek a tetőre és megigazítom azt az elmozdult cserepet, és hozzákezdel, de a fejedben megfordul egy másik gondolat, hogy le fogsz esni, no ez a mögöttes gondolat, és már eleve visszafog a megvalósítástól.
Ennél bővebbet (és még nagyon sok okos dolgot) lehet tanulni: Neal-Donald Wals: Beszélgetések Istennel. c. könyv első részéből.
Ennek segítségével építettem fel a korábban rombadőlt életemet. Fantasztikus könyv, nagyon sokat tanultam belőle!
Ja!
Ha akarjuk mindenképpen van.
DE HOGY KELL AKARNI?
Ha eröltejük,mégjobban begojózunk....tapasztalat;)
Ah, hol mondtam en ilyet?:))))
Csak ne varjon erte Nobel dijat!
Neki nem tunik fel, persze, mindenki hulye, csak o a helikopter...miert is gondolja, hogy o az aldozat? Masreszt nem hiszem, hogy az itt elhangzottak barmit is valtoztatnak az eleten, vagy a hozzaallasan, nekem tok mindegy, csak leirtuk, mit gondolunk errol, azt szabad, nem?:)
Annyira bonyolúlt az élet, annyifélék vagyunk és senki nem tudhatja előre, hogy fog dönteni ha "eljön" az idő.
Visszafelé lehet csak okos az ember.
Vagy újabb car 20év,mivel az autó már használt-ugyanazok a hibái,mint az előzőnek.
Nem kell málya,csak mondjuk én nem így kêpzelnêm el a boldog újrakezdést,én esélyt se adtam az ilyennek,és így lett is boldog újrakezdés.Nem birnék szeretni egy olyan ffit,aki képtelen kezelni a kapcsolatait,engem pedig nem tisztel annyira,h megérdemeljem,h tiszta lappal,egy lezárt kapcsolattal ismekedik,nem úgy,h fél lábbal még otthon van.
20 év után tönkremegy egy autó, nem ciki újat venni
Lesz újabb 20 jó évük. Vagy legyen 40 szar inkább, egymás idegeit kicsinálva, frusztráltan élni nap mint nap?
És kérdem,
mi a nagytekintélyű inkvizíció ítélete?
Máglyára a topiknyitóval!
Nekem az nem szimpatikus, ahogyan a gyerekeket bevonták. Tudták, hogy milyen ez a kapcsolat, ez milyen példamutatás?
Pityu bácsi nem maradhat, mert várja otthon a felesége, ehhh.
Mondjuk az még rendben is lett volna,ha otthagyja,hiszen megcsalta,de miêrt nem zárta le először a kapcsolatát?
Az is furcsa,h már most hisztis.
En irtam is, hogy csak abban az esetben nem uncsi egy hiba, ha az pont kiegeszit egy hibat, ami nekunk van.
De konkretan a hisztire irtam, hogy merjunk mar ugyanazzal a mercevel! A szereto hisztije nem hiszti? Nem a faxt nem, csak azt meg nem hallgatta 20 evig. Egyszer az is uncsi lesz, vagy megtanulja lenyelni a pasi, hogy minden no lehet ilyen es akkor megint ott tartunk, hogy egy fo$ kapcsolatot elhagyott egy masik fosert. A szemelyisegfejlodes utjai persze kifurkeszhetetlenek:)
További ajánlott fórumok:
- Nincs kudarc, csak intelligens újrakezdés! 2010.01.01.
- Van újrakezdés?!
- Kapcsolat újrakezdése?
- 40 felett nincs újrakezdés? Nincs normális kapcsolat?
- Van-e olyan ember az életedben, akit nagyon nehezen tudsz kezelni és megnehezíti a mindennapjaidat. Ha igen, hogyan kezeled?
- Nagyon sok kövér lánynak kifejezetten igényes a megjelenése - a kövérség miért nem tartozik ebbe?