Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Újra szeretők fórum

Újra szeretők (beszélgetés)

14. töprengő (válaszként erre: 12. - Oxygeen)
2022. jan. 12. 13:22
iigen
13. Scherlock (válaszként erre: 12. - Oxygeen)
2021. dec. 29. 16:19
Jah.
2021. dec. 29. 15:12
Szerelem, szerető, szerelőm. Ja az egy másik szakma. Aki szerelmes, annak eszébe sem jut félrelépni, és eszébe sem jutna, hogy a párja félrelép. Aztán jön a meglepi, mert a szerelmes nem lát keresztül a rózsaszín ködön, és nem veszi észre hogy a másik nem őszinte, és a problémáját másnak önti ki. Innentől már csak egy lépés hogy a harmadik fél kihasználja a kínálkozó lehetőséget, és ugye teljesen "önzetlenül" megvigasztalja szegényt.
2021. okt. 5. 09:57
Nincs véleményem, mindenki azt csinál amit akar. Aztán majd jön a sírásrívás. 50+ -an lehetne már több eszetek.
2021. okt. 5. 07:00
A szeretősdi fárasztó. De ha nektek így megfelel... akkor mit számít más véleménye.
9. 5236d12e25 (válaszként erre: 1. - Nemazami)
2021. okt. 5. 06:42
Dehogy szeretitek a párjaitokat..
8. Nem Szendi (válaszként erre: 1. - Nemazami)
2021. okt. 4. 12:59
Legalább nem unod meg hamar.
7. 00dfb24292 (válaszként erre: 1. - Nemazami)
2021. okt. 4. 12:45
Vélemény? Nem ragaszkodik annyira hozzád, mint te hozzá.
6. Scherlock (válaszként erre: 1. - Nemazami)
2021. okt. 4. 12:23

Minden rendben van, de szeretősdi... 😄

Valaki köpje szembe magát lécci! 😊

2021. okt. 3. 23:29
HA tényleg mind a ketten ugyanazt akarjátok - lopott órákat egymással, de megtartott házasságot - müködhet. Nekem elképzelhetetlen, de tudok ilyen esetet. A titok tényleg az, hogy EGYIK FÉL SEM akar többet.
2021. okt. 3. 23:29
Ha szeretnéd a férjed, nem lenne szeretőd. Ha ő dobná érted a feleségét, szerintem te is a férjedet. Nekem nagyon ez a véleményem a leírtak alapján.
3. andi6020 (válaszként erre: 1. - Nemazami)
2021. okt. 3. 23:18
Tusolj le.
2. 94a06e9696 (válaszként erre: 1. - Nemazami)
2021. okt. 3. 23:13

Azt ugye tudjuk , hogy messziről jött ember azt mond amit akar. A szeretőknek mindig baja van a feleséggel, de valahogy mégsem akarnak elválni...

Az meg, hogy szereted a férjed, hát ezek csak szavak, sosem csalnád meg, ha így lenne, már csak azért sem, mert nem akarnál neki fájdalmat okozni.

Én valahol megértem, ha egy szar házasságból valaki félrelép, és van valami ami miatt válni nem akar, de az, hogy szereted a férjed, hát ezek csak szavak...

2021. okt. 3. 22:59
50-esek vagyunk, 30 év után találkoztunk újra a neten. A távolság 200 km. Majdnem minden nap beszélünk, de ritkán találkozunk. Szóban igazi szerelemmé alakult, és amikor mellettem van, ugyanezt érzem: ahogy átölel, ahog megcsókol, ahogy történik minden. Ettől függetlenül szeretjük a párjainkat és nem akarjuk felborogatni a felépített családi életünket. Mégis fájdalmas azt látni, hogy ő semmilyen szinten nem kell a feleségének. Ő ezt nem így értékeli: látja, de nem hisz a szemének, ragaszkodik hozzá. Odaát az asszony hordja a nadrágot, ezért tart tőle. Ideát minden rendben. Szeretem a férjem - és a szeretőm. Ő szóban viszonozza, de sűrűbben találkozni nem mer. Minden percét az asszonyhoz igazítja, soha semmit nem kockáztat. Vélemény?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook