Norcolut szedéstől volt valakinek hasonló probléma? (tudásbázis)
4. epervirág2 (válaszként erre: 3. - 5236d12e25)
2019. dec. 6. 20:18
Ezt nem tudom.engem tavaly mütöttek cisztával,de nem.lett jobb.adoki azt mondta semmi gond.de valami csak van.nekem is menni kell az orvoshoz a körzetim elküldött
3. 5236d12e25 (válaszként erre: 2. - Epervirág2)
2019. dec. 6. 20:13
Hát én azért kaptam mert 7 hónapig 2 hetente 2 heteket véreztem. Hétfőn vár a dokim. Szerinte nem lenne szabad köztes vérzésnek lennie
2. epervirág2 (válaszként erre: 1. - 5236d12e25)
2019. dec. 6. 19:05
Szia! Nem te vagy csak ilyen szerencsès,èn is szedtem.Addig nem volt olyan rossz a helyzet,de sajnos èn is szoktam vèrezgetni.
1. 5236d12e25
2019. dec. 6. 08:56
Sziasztok!
Már insítottam nem rég ebben fórumot de most más jellegű a kérdésem.
Ma természetesen felhívom az orvos is tehát nem monitoron keresztüli rendelést várok 😅 de szívesen venném ha lenne valakinek hasonló tapasztalata.
November 14.-én kezdtem el szedni 10 napig 2x1. Lement a 10 nap rá 2 napra 26.-án meg is jött 4 napig, de brutálisan (mondjuk ebben semmi új nem volt régen is nagyon erős menzeszeim voltak)
Most itt vagyok 7 nappal vérzés után és ma megint elkezdtem vérezni.. 14.-én kellene megint elkezdenem a következő adagot.
Mondjátok, hogy nem csak én vagyok ilyen szerencsés 🤔🤨🤦♀️
További ajánlott fórumok:
- Gócos, gyulladt mandulák, műtét. Van/volt valakinek hasonló problémája?
- Nagymértékű gázképződéssel, szélgörcsökkel, stb. küzdök több mint egy éve. Olyan embert keresek, akit hasonló probléma gyötör napi szinten.
- Gyedet és csal.pótlékot mostantól a Magyar Államkincstártól kapom. Eddig a m.hely volt kifiztőhely. Van valakinek hasonló problémája?
- Kismamaként, pánikbetegségben.Volt már hasonló problémája valakinek?
- Kiugrott a kutyám szeme..Volt már valakinél hasonló probléma a kutyusával?
- Ciklus előtt/alatt 2-3 kg vízvisszatartás... Mit lehet tenni? Valakinek van hasonló problémája?