Új Medicina (beszélgetés)
értem...annyit tudok hogy hiába téli születésü vagyok,miota az eszemet tudom mindig fázós voltam:)persze nyáron nem...de ahogy egy kicsit hidegebb van ,már fagyoskodok sajna
próbálom magam hozzászoktatni h egy zokni stb,nem harisnya stb de akkor annak az lesz a következménye h jéghideg láb felfázás stb...
basszus éltem angliában,ott az emberek ááá
0 fokba volt aki még a tengerben fürdött....no kabát
de az más,Ök ahhoz szoktak
Nézd:
Lelki okok:
A vese mint páros szerv is a párkapcsolat szimbóluma. Vagy azért beteg a vesénk, mert a magány megkérgesít, vagy azért, mert a párunkkal vívott érzelmi csaták hordalékai zárják el a folyadékkeringés normális útját. A legtöbb vesebeteg ember elhiszi, hogy problémáit a partnerének - vagy a „külvilágnak” - köszönheti, mert nem ismeri fel saját tükörképét a másikban. Ha ez a tévedés szomatizálódik, a vese létfontosságú tápanyagokat enged át a szűrőberendezésén, és a szervezet ugyanúgy nem képes felismerni a számára fontos anyagokat, ahogy a psziché sem ismeri el sajátjának a problémát.
Veszekedéseink egyfajta mintázatot hordoznak: akkor is kirobbannának, ha hirtelen kettéosztódnánk, hogy saját magunkkal éljünk együtt. Az ilyen gócok olyasmire figyelmeztetnek, ami a saját tudattalanunkban, a Jung által árnyék-énnek nevezett személyiségrészben vannak eltemetve.
Érdekes! A férfiak között több a vesebeteg, valószínűleg azért, mert ők kevésbé törekszenek az eltemetett érzelmeik tudatos feldolgozására, mint a nők.
A vesénél meg kell említeni az ivást is, hiszen amikor az emberek érzelmileg oldódni akarnak, bizalmas közelségbe akarnak kerülni egymással, mindig előveszik a poharat. Az alkoholisták általában nem bírják elviselni azt az énjüket - a saját személyiségük azon arcát -, ami a párkapcsolatban előjön belőlük. Másmilyenek szeretnének lenni, de nem megy nekik.
A gyözködés sohasem jó megoldás -magának kell rájönnie milyen 1x rü is a megoldás -sajnos nagyon messze vitték az embereket attól hogy higyjenek magukban és ellent merjenek mondani -
Te tudom átlátod a lényeget - mindenki válassza a saját utját de ne kényszerből tegye azt -vagy mert csak az a lehetősége van és semmi más -láthatod milyen eredményesssssseeeeek ......
felismerni a bajt magában kevés !! a konfliktus felodásához lépned is kell -ahogy ezt Rob a medicina Magyarországi vezetője terjesztöje meg is tette -csak neki kissé komolyabb betegsége lett -és ezt orvosok és gyógyszer nélkül végigcsinálni nem sok ember képes rá -
és sokan nem hiszik el hogy erre képes az ember é
én is elhittem söt olyan dolgot tettem ami ellenkezik minden eddigi belénk táplált hazugsággal -nem bántam meg -ha a konfliktusod nem oldod meg addig nincs olyan csodaszer ami igazi gyógyulást hozna - a csodaszer alatt nem a kemot és a sugarat értem -ezek életellenes szerek modszerek !!
ha nem ismernétek itt egy példa aztán gondolkodjatok el magyarországon mennyi a rákos beteg - de vajon miért ??
a forumon már több olyan beteg is van aki hivatalossan már nem is élhetne -15cm melldagis lány -áttétes mell-csont májdagi -melanomás -
Non-Hodgkin esettörténet ez nagyon durva mert a kezelésektől már komába esett a beteg ..
elhihetitek azt a sok félelemkeltő zagyvaságot amit belénk szeretnének táplálni -de magatokba is nézhettek -és akinek szervatlasza is van nem tudják félrevezetni ,bármennyire is szeretnék ..
hat igen,ez igy kicsit egyszerunek tunik.....de biztos vki tud igy elni es z tok jo
en evek ota probalkozok ,felismerem a hibaim stb,ujra ujra es vmikor megis ugyanott kotok ki ,mintha sose lenne vege
Azzal nincs semmi baj ha konfliktus ér, a probléma ott kezdődik, ha nem tudod feloldani, és mélyen magadba zárod. Aki képes a traumákat feldolgozni, és megszabadulni tőlük, azokat nem betegíti meg.
Aki testi-lelki harmóniában él, az az élethez való pozitív hozzáállásával simán veszi az akadályokat. :)
ez érdekes mert nekem soha életemnben nem volt bajom a vesémmel,de petefészek stb igen,magánügyileg meg szinte mindig van bajom...akkor a vese nekem miért nem?mármint örülök...csak akkor kéne nem???
ez érdekes,a gyomrom fájt 2008 -2010 ig (már professzornál voltam már szinte müttetni akartam magam ,semmire de semmire nem javult,van persze refluxom de az nem magyarázza a fájdalmat.mindig középen tompán éreztem mintha egy sulyt cipelnék...2 éven keresztül,és most h munkahelyet váltottam (régi munkahelyem ahol pedig sok is a stressz !!!! itt vagyis azóta nem fáj...ki érti ezt????savlekötöt eddig 8 éven át szedtem,most pikk pakk elhagytam.....a gyomorfájás 1 pillanat alatt megszunt,amikor 2 éven át bármit megadtam volna h elmuljon.....
Szia!
Hiszek a betegség lelki hátterében (többnyire),de én a vese esetében párkapcsolati problémákról hallottam.