Új helyre költözünk, ti mialapján választanátok gyerekorvost? (tudásbázis)
megbizható gyerekorvost keresek. Légyszíves ird meg a te orvosod nevét, telefonszámát. Hol van helyileg és éjjel- nappal ,hétvégén is kijön?
köszi
email cimemre irj : momo@euromail.hu
Én bizony nyitottam a babaszobán egy fórumot, hogy jó gyerekorvost keresek ezen a környéken.
Kb 3-4 választ kaptam, abból kiválasztottuk a legszimpatikusabbat,("a világon a legaranyosabb és legjobb doktornéni!!!" nyert) azóta van Ő nekünk.:-)És, tényleg.
De ugyanígy lett a bőrgyógyász dokinénink is!
Az előző helyen mi alapján választottál? Gondolom az most is szempont. Aztánitt a nyár egyre többet jártok majd játszótéren. érdemes anyukáktól infót begyüjteni.
De nálam a szakami felkészültség, és a gyerekekhez való hozzáállása döntött. Az új gyerekorvosunk, már az első telefonbeszélgetéskor szimpatikus volt. S ami fontos volt, babalátogatáskor a 4 éves nagy fiam is tök közvetlen volt vele, és ő csak mosolygott és beszélgetett vele is.
Az első gyerekorvosból úgy kellett minden harapófogóval kihúzni. Na meg nem adott megfelelő gyógyszert és ezért a naggyal 4 napot kórházban voltunk.
A doktornénink pedig ami még nekem fontos: nem ad minden két köhintésre csípőből antibiotikumot. Vagyis csak szigorúan indokolt esteben.