Új fogyis módszer kitartáshiányosoknak (beszélgetés)
sziasztok, hát tegnap nagy édességhiány tört rám, így kalóriaszámlálós napot tartottam, túrórudizhattam kedvemre:-) Rájöttem, hogy ebben a módszerben az is jó, hogy nincs az a "na jó, elrontottam, most már mindegy"-alapon óriási lakomázás, mert hát mindennap fogyi van... Ma azt hiszem, bírok valami szigorúbbat is, így most ezt csinálom:
Egész nap fél kiló almából és 10 dkg rizsből készített ételt fogsz adagokra bontva fogyasztani.
Reggeli
1 szelet teljes kiőrlésű kenyér, vékonyan megkenve vajjal. Tea cukor nélkül, vagy ásványvíz, esetleg frissen facsart gyümölcslé.
Tízórai
50 dkg almát héjastól főzz puhára, törd át, édesítsd folyékony édesítőszerrel, ízesítsd fahéjjal és gyömbérrel. 10 dkg rizst só nélkül főzz puhára és keverd el az almapürével. A teljes mennyiséget oszd el két 20 és két 10 dkg-os adagra. 10 dkg-ot egyél meg most.
Ebéd
20 dkg a rizses almapüréből.
Uzsonna
10 dkg rizses almapüré.
Vacsora
20 dkg rizses almapüré.
Állítólag 2kg fogyás van 1 nap alatt, ez szerintem jó nagy hülyeség, de egy fél kiló tuti lesz.
ÉNis a kajavisszafogásában látom a megoldást.
Mozogni is kellene, de azt kevesebbet mint amennyit kellene. Ezt nevezik lustaságnak :P
Sziasztok!
Szerintem nincsen szükség semmilyen divatos diétára csak 1-2 alapvető dolgot kéne betartani és sok kitartás kell hozzá.
Én semmilyen diétát nem követtem "csupán" helyesen táplálkoztam és sportoltam így is lehet fogyni spec én 35 kilót fogytam így.
Szia!
Ez a fajta diéta nem bántja a gyomrot?
Az a baj, hogy nekem baj van a gyomrommal, néha előjön a savam és van egy pici gyomorfekélyem is.
Szívesen kipróbálnám ezt a fajta diétát.
Köszönöm szépen.
Hát nekem elég bizarr, de biztos vagyok benne, hgoy lehet vele fogyni. Azt hiszem inkább maradok a kalória számolásnál. :P Nekem a H-s shake-s fogyás hozott 11 kg minuszt, de gyarló az ember, és ha elfogynak a határok, akkor át is lépi őket...
monstro, de jó Neked! Ügyi vagy nagyon! Én is fogytam már a Levellel, de most már harmadjára buktam bele, így csak 1 napot csinálok, ha bírom, holnap folytatom, ha nem, valami mást csinálok, mondjuk egy alma-rizs napot. De jó fogyi, az biztos, csak én talán már túl sokszor csináltam, kétszer sikerült teljesen megcsinálni, akkor fogytam is vele 5-6 kilót két hét alatt.
REGGELI - minden napra
1 narancs, 2 kétszersült, 1 csésze kávé vagy tea (max. édesítővel)
1. nap
EBÉD: 1 narancs, 1 tojás, 1 kis pohár tejföl, 2 kétszersült, 1 csésze kávé vagy tea
VACSORA: 2 paradicsom, 1/2 fejessaláta, 2 tojás, 2 kétszersült, ½ pohár tejföl
2. nap
EBÉD: 1 narancs, 1 tojás, 1 kis pohár tejföl, 2 kétszersült, 1 csésze kávé vagy tea
VACSORA: 6 dkg tatárbifsztek, 1 paradicsom, 1 narancs, 1 kétszersült, ½ pohár tejföl, 1 csésze tea vagy kávé
3. nap
EBÉD: 1 narancs, 1 tojás, 1 kis pohár tejföl, 1 fejessaláta
VACSORA: 3 szelet párizsi, 1 narancs, 1 kétszersült, ½ pohár tejföl, 1 csésze tea vagy kávé
4. nap
EBÉD: 12,5 dkg túró, 1 paradicsom, 1 csemegeuborka, 1 kétszersült
VACSORA: 6 dkg tatárbifsztek, 2 paradicsom, 1 kétszersült, 1 alma
5. nap
EBÉD: 20 dkg gépsonka, 1 paradicsom, 1 kétszersült
VACSORA: 25 dkg vízben főtt zöldség, 1 paradicsom, 1 tojás
A DIÉTA UTÁN MINDEN HÉTFŐN SZIGORÚ NAP KÖVETKEZIK:
REGGELI: 1 pohár citromos víz
EBÉD: 1 alma, 1 kétszersült
VACSORA: 1 tojás, 1 paradicsom, 1 kétszersült
Az 5. nap után 2-5 kg-os fogyás tapasztalható. A diéta 1-3-szor ismételhető. A 15. napig akár 20 kg-os fogyás is elérhető.