Új felmondási indok: ha valakinek nincs gyereke, akkor azt lecseréljük egy gyerekesre (beszélgetős fórum)
Hát ez akkor a magasabb beosztásu szülö miatt volt, nem azért, mert gyereke van.
Bár én ilyet még nem hallottam, hogy kirúgnak valakit, mert csókosnak kell a hely, csak olyat, hogy amúgy is nyitott pozira jóismeröst vették fel akkor is, ha szakmailag kevésbé alkalmas.
Pedig azt hittem,hogy hozzánk egy gyerekesekhez csak úgy hozzánkvágják a pénzt…
Ja nem.
🤣🤣🤣🤣🤣
Miattam biztos nem rúgnak ki senkit.
Nincs cafeteria, és igen. Karácsonyi ajándékom egy üveg bor volt és egy belga csoki. Ez volt a kiemelt jutalom. 🤣
Na ne izélj már!
Tudjuk, hogy bennfentes, miattad már több gyerektelent kirúgtak a cégtől...
Ja igen! És ne sunnyogd el, hogy kaptál kiemelt jutalmat, karácsonyi plusz lóvét, és még a cafetériád is közelít a misihez.
Már megint Te? Még mindig itt tartassz?
Fogd fel, nem a munka teljesítményeddel volt a baj..
Mi van??
Plusz pénz? 🤣
Egy gyerekem van. Szerinted mit kapok?
Havi 240 órát dolgozom a férjem is gürizik ahhoz, hogy rendben legyünk!
A 12ezer forintos csp ami plusz..
Ja, hogy az évi egyszeri családi adókedvezmény?
Egy gyerekre az is lópikula...
Az is közrejátszhatott, hogy a kolléga lánya.
A család által furakodókat is lehánynám. 🤢🤢🤢🤢
Megértelek!
Engem is küldtek már el, mert a gyerekes anyának kellett a hely.
Így nézzek rájuk szép szemmel. Így is mindenféle kedvezményt megkapnak. Miattuk és a csok miatt ugrottak fel az ingatlanárak.
Hiába gürizem ki a belem már egyetem óta, egy külvárosi panelt tudtam csak megvenni. Hitelre!!!
Más meg szül aztán csókolom, hozzávágják a pénzt. Mivel nem akarok gyereket rohadjak meg.
Szülni mindenki tud az nem kunszt, a jó munkaerőt kéne megbecsülni.
Fárasztó vagy.
Ha ennyivel jobb vagy, keress olyan munkahelyet, ahol értékelnek, megfizetnek, és jubileumi jutalmat is adnak.
Addig viszont kímélj meg minket az ilyen vádaskodó agyalásaidtól.
Hálás köszönet!