Új év új alak! (beszélgetés)
szerintem nem mindegy, mert van kifejezetten szálkásításra meg van fogyókúrás összeállítású. Van, amivel teljesen ki lehet váltani mind a 3 étkezést, van, ami nem alkalmas erre. Testépítő boltban megmondják, melyik milyen, de én pl. próbáltam már többfélét, és egyik se hatott úgy, mint a laurás, nyilván mert ezt direkt jojómentores fogyásra tervezték az orvosok.
Ez lemaradt :D : jelenleg 65 kg vagyok. Nemtűnik olyan soknak, de a nagyja a fenekemen és combon helyezkedik el :D
Szia!
Meg szeretném kélrdezni, hogy végülis mindegy, hogy milyen fehérjeturmixot veszek? Úgy értem, az összetevőjük szempontjából.
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni! Nagy dolog történt az életemben, és nyára rendbe szeretném szedni magamat. Kb.: 7 kg-tól szeretnék megszabadulni. Remélem hatásos lesz: minden másnap járok edzőterembe és igyekszem egészséges kaját enni, sok vizet inni. :) Van rá 5 hónapom.
a laurásat, én csak abban bízom, mert szépen lefaragott már rólam jó pár kilót úgy, hogy előtte csak jojóztam össze-vissza évekig. Én nagyon szeretem az összes ízt, felváltva iszom őket, a vaníliás fahéjjal talán a kedvencem meg a csokis. Meg az epres, meg a pisztáciás:) Nagyon meg tudom érteni Gombóc Artúrt:) Szerintem próbálj ki más turmixokat is, fontos, hogy fini legyen neked, mert akkor szívesen iszod:)
Milyen turmixot ittál? (nekem is van csokis, de nagyon nem ízlik)
Szerintem van, én 2 hét alatt adtam le 7 kg-ot (és nem nagy súlyból), és nem is jött vissza, igaz, továbbra is visszafogottan eszek. A 2 hét alatt csak fehérjeturmixot ittam, de ez egyáltalán nem olyan nehéz, mint amilyennek hangzik:) Totál eltelítettek, és csak az elején hiányzott a rágás, a 3. napra már megszoktam. Nem mondom, hogy nem kell hozzá elszánás, de meg lehet csinálni.
Sziasztok!
Új hapsi a láthatáron...szeretnék 1 hét alatt kb. 6 kg-mot fogyni. Jelenleg 66 kg vagyok. Szerintetek van rá esély? Köszi a segítséget!!
Én 43kgt fogytam eddig, de még 15 hátra van, bár a dokim szerintem max 5, de nem érdekel, mondjuk most karácsonykor feljött 1-2 plussz sajna.
Szia akkor sz update csokit valaszd attol nem gox hozni ;) szép napot
Sziasztok én 35kgt fogytam meg vissza van 4 kg,bar most nehezen megy mert a hasplasztikam miatt nem edzhetek meg jo darabig igy kemeny diéta a updatet ettem de inkabb a 6utan nem eves és a mértékletesség ami igazán Bejött nelem.szep napot mindenkinek :)))
Szia Én mér lefogytam több mint 30 kilót,még 2-3 szeretnék,de ez a legnehezebb,Nekem az Update jött be.
Igen hajrá mindenkinek!!!!
Milyen ügyes vagy mano200631 bakker en még semmit nem csináltam, pedig a futópad is itt áll:(((
Hajrá mindenkinek, , és kitartást az új évben is ..:D
Sziasztok! Csatlakoznék hozzátok,ha lehet. Ma kezdtem az első napom. Torna volt délelőtt és délután is. Az evészetem is elég jól visszafogtam. Hajrá Csajok!!!:)
Én már lefogytam 25 kilót :DDDD és alkottam magamnak majd kockahasat :D Csak most kicsit fedett lett az izomzatom :DDDD de no para :D januárban visszaállok a normál üzemmódra :DDDD
Na bejelentkeztem konzultàcióra a total body programhoz,nagyon kivàncsi vagyok hogy milyen lesz majd beszàmolok.igen Menyus én is gömbölyödök de muszaj fogynom....nagyon rosszul érzem magam..:((((
Sziasztok!2013-ban 10 kg-tól szabadultam meg,már csak 5-6kg-ot fogynék,és persze januártól szeretnék,valamicskét mozogni.
Szépen gömbölyödök az ünnep alatt :DDDDD
Kedves Menyus 72 hogy érted ha így haladsz?
Jó ez a fórumcím. Ha így haladok nekem is új alakom lesz az új évben :DDDD
Na lehet hogy megpróbàlom, a futàssal együtt csak jó lesz.Sajnos én is imádok enni főleg édességet, csokit minden mennyiségben:(((
Nekem hatásos volt a flabi a kalóriaszámlálással,csak a kitartásommal vannak problémáim!
engem felpörget a flabi,jól esik nagyon utána!
Sziasztok! Én is csatlakoznék hozzátok. Január 2-től próbálok kevesebb cht enni, esetleg kicsit kcalt is számolni. Torna Péntek Enikő és RR lesz, valamint amint jobb az idő ismét futás. 2 éve sikerült 81ről 68-ra fogyni. Most 75ről indulok és a 6os kezdés az első cél . Hajrá Nektek !
Sziasztok örülök hogy itt vagytok:) én is olyan 20 kg-ra gondoltam,remélem menni fog.Flabélos az milyen?van itt nalunk egy szolarium ahol most inditanak ilyen total body programot, 3 hónapig tart.Érdemes lenne kiprobalni?most tanulmànyozom a dukan diétát és olvasom a könyvet, ti mit hallottatok róla.
sziasztok,jönnék én is!
többször nekiálltam én is a fogyókúrának!
a problémám,hogy zabamániás vagyok!akkor is képes vagyok enni,ha nem vagyok éhes!
kalóriaszámolással fogom csinálni,és beiktatom újra a flabelost!
Nem tudom, hogy megy e annyi... nem akarok hirtelen fogyni... de azért májusra már elég látványosra szeretném a dolgokat! ;) :D
Szerinted májusra megy annyi ? Lassan , türelmesen , kitartóan ,talán?
További ajánlott fórumok: