Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetős fórum)
csend.... rend.... fegyelem :(
Sehol egy lélek sincs.
Ragyogó napsütés van! Még nem néztem, kint hány fok van, de most kimegyek és megírom :)
megnéztem... 7 fok:)
Ezt tegnap este nem hittem volna, ragyogó napsütés van, kissé erős széllel. Ennyit az időjárásról.
Nekem egy kicsit átrendeződött a mai munkanap, a vége az lett, hogy egyáltalán nem megyek be.
Sebaj, úgyis szalad a ház, megpróbálom utolérni és majd valami gyorsat főzök is.
Itt jelenleg is szakad, egész nap esett, borús, ködös idő volt. Már soha nem lesz olyan a tél, mint gyerekkorunkban.
Ha véletlenül esik egy kis hó, rögtön szánkózni sietünk, mert másnapra eltűnik 🙄
Szép jó reggelt! :)
Várom a jobb időt... hideg van és ezt nem szeretem.
Ásítozok, pedig alvás, kávé... minden volt:)
Köszönöm szépen Márti :-* ♥:)
Tudtam, hogy a barna sör hiányzik:))
Meghívlak hozzánk és garantáltan lesz barna is, meg világos is... csak Neked! :)
Szia, Zsú!
BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Látom, hogy egy ideje csönd van, de látom azt is, hogy vannak "ismerősök"... Majd visszaolvasgatok lassan...
(A Bár egy jó hely, tudod, de nem tartanak sört... :-D Ezért gondoltam, hogy esetleg néha ide betérnék. Ha nem is sörért, hanem csak úgy...)
Szép napot Neked!
Szia Márti :)
Azt hittem rosszul látok, hogy előkerült a fórum:)
Próbáltuk éleszteni már, de nem sok sikerrel jártunk:)
Hátha most sikerül!:))))Jó lenne:)
Megértelek...
Szia, Zsuzsanka!
Most találtam rá erre a topikra.
Csatlakozhatok esetleg?
(...Mert újabban nem sok kedvem van bározgatni...)
Későn vettem észre..)
Éledezik Zsu látom..)
Igen gyorsan megy az idő..
az a gond most elsőben is nagy a követelmény szegény gyerekek meg vannak rehelve és az,hogy 3 hónap alatt olvasnak :(
ha visszamegy nem lesz gond barátaival is jól el van és tele van a lányzóm élményekkel
Gyorsan megy az idő... már másodikba megy Lilike.
Persze a hosszú szünet után nem jó belerázódni, de majd... :)
A fiam elsőben a karácsonyi szünet után nem akart visszamenni:))) Közölte, hogy tud írni, olvasni, számolni, ennyi elég volt az iskolából:)
Valóban tudott írni... akkor írta élete első novelláját... 6 és fél éves volt:)
A tanító néni mondta, hogy óra alatt sétált a teremben, de nem balhézott vele, csak kérdezte, miért nem ül le? Nemes egyszerűséggel válaszolt, hogy unatkozik:) De év végére aztán minden balhé nélkül leszokott róla:)
szioka ...
örültem hogy írtál...veszprémi állatkertbe voltunk tegnap tele vagyunk élményekkel különösen a fókák ragadtak el nagyon minket.. sokat utaztunk Balaton mellett és ott is kajáltunk.nem várja a sulit morcis,mert tudja vége a lustálkodásnak és tanulni kell. tegnap azért említette ,hogy menni fog másodikba már nem volt vészes a hozzáállása.
nem volt buta kérdés Zsuzsa sajna már csak pici és egy hét. :( PUSZI
Sziasztok, szép napot:)
Ma sem süt... nagyon fekete az ég:)
Merre voltatok tegnap?:)Hogy telt a napotok?
Lilike várja az iskolát, .. vagy ez volt korán reggel a legbutább kérdés, ami csak fel lehet tenni?:)
Szia mindenkinek!
kinek milyen progija volt pénteken?
jó èjt kellemes hétvégét!
puszi
De gondolom megvannak az előnyei is!
Megint el kell mennem:(
Szia:)
Igen, szerencsés voltam, mert a „a pesti Broadway” volt a hazám, minden közel volt.
Ezt sírom vissza a mai napig:)