Ugye a Hoxások a mennybe mennek? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ugye a Hoxások a mennybe mennek?
És most már te is köztük vagy, akik " ködbe vesztek"... egy évvel ezelőtt írtál itt.
🤔☹
TIMI, sikerült a BEJGLI. Nem szégyellem, sírva készült, HIÁNYZOL!!!
Találtam és hoztam, TE is HIÁNYZOL!!!
Adél
2013. december 19.
·
"A karácsony nem attól lesz tökéletes, hogy nincs porcica a szekrények mögött, tízféle sütit sütsz és halomban áll a fa alatt az ajándék. Nem lesz jobb az ünnep attól, ha beleszakadsz a házimunkába, hogy aztán az ünnepek alatt holtfáradt legyél! Sem attól, ha mártírként sütsz-főzöl-takarítasz-vásárolsz hetekig. A készülődés lehet az ünnep része. Lehet együtt készülődni és nem attól lesz tökéletes, hogy minden tökéletes, hanem attól, hogy együtt vagyunk."
Egyezek.
Nagyon hiányoznak.
Ezt találtam.
🕯️🕯️🕯️
Nekem sem, pedig próbáltam innen is.
Sajnálom, gyertyát, angyalkát nem találok. Ez nem adatlap. De virágot hoztam:
🌹🌹🌹
Az eltelt évek alatt már nagyon sokan elmentek. Akikkel naponta tartottam a kapcsolatot és már nincsenek közöttünk: Alföldi Feri bácsi, Guruljka.
Keki70 tegnap kilépett, pedig ő az elhunyt Lávli emlékét őrizgette adatlapján. Van egy fórum Gizus-ért...
Javaslom, legyen ez a fórum minden elhunyt hoxás tagunk emlékhelye, és aki úgy érzi, rakjon ide egy szál virágot, gyertyát, vagy éppen angyalkát.
Hiszen a Hoxások a mennybe mennek!
Sziasztok! Nem tudom, hogy hová megyek, de valószínű nem a mennybe! Azt hiszem akkorra már mindegy lesz!
Régi Hoxás vagyok, de legalábbis voltam, mert mostanában már nem igen jövök, néha még felszedem a dominókat.
Jól tetted, hogy visszajöttél.
Legyen szép napod!
Kedves megemlékezés! És ott vannak a többiek, akik már nem jöhetnek nap mint nap az oldalra, akik másoknak is hiányoznak.
Tizen-húsz éve (még más néven) azt reméltem itt is tudok igazi barátokra lelni. Egy találkozásom volt hoxa taggal, óriási csalódás lett, akkor léptem ki a hoxáról. De visszataláltam, mert hiányzott.