Zalaegerszegi, v.környéki Hoxások írjatok! (beszélgetős fórum)
Huhh kicsit megkésve...a Gébárti-tó.
Nekem nem jött be, pedig ingyen mehettem volna. Valamiért nem tetszik a mai napig. Aztán lehet hogy nektek bejönne. Inkább Szajki Tavakhoz. Isteni. :)
Kedves zalaegerszegi hoxások!
Segítenétek nekem a következő kérdés megválaszolásával? Zalaegerszegen van zsibvásár, börze, bolhapiac, használt cikk piac és ha igen, akkor hol és mikor? Ti voltatok már ott? Érdemes elmenni?
Nem vagyok zalaegerszegi, nem ismerek ott senkit; sokat segítenétek azzal, ha válaszolnátok! :-)
Előre is köszi!
Jó hétvégét!
Köszi, igen, arra gondolok.
Jópár éve voltunk arra, de akkor egy tó volt ott, és nemrég hallottuk, hogy élményfürdő lett a helyén.
Érdemes egy napot ott tölteni?
Ez nagyon jó :))
Beszámolót kérek ám :))
Érezzétek jól magatokat!
nyah,ez szuper :)
Egy program már megvan :) Elmentek?
Sokszor voltam már ausztriában.
Kismartonban(Eisenstadt) csak a bev.központban voltam,vásárolni(2 éve).Megéri,de gondolom,nem erre vágytok.
Télen Murauban,de az meg úgy gondolom tényleg télen gyönyörű.
Figyelj,mik érdekelnek titeket igazán?Igazából bármit is mondhatnék,mindhez szükséges a jó idő.
Ha még is úgy döntenétek,hogy eljöttök a dödölle fesztiválra,szólj nekem.Szállást olcsón tudok.
Érthető.4 nap rengeteg,és unalmas a fürdőben.
Vonattal elmehetnétek Balatonra is,ha a gyerekek még nem voltak.Igaz fürdés itt sem lehetséges az idő miatt.
Néztem a dödölle fesztivál időpontját itt kanizsán,de az majd csak Szeptemberben lesz.Háát az az igazság Augusztus elején nem sok program van :(
A gébárti tó gyönyörű :))
A zegi,termálfürdőben nem voltam még,a gelseiben viszont igen.Őszintén szólva nem nagyon jártam Zeget körbe,hogy tudjam mit érdemes meglátogatni.
Múzeumokba ilyesmikbe én nem nagyon járok,de a neten segítek szívesen körbenézni neked :)))
Egyébként sajnálom,hogy nem tudnak a gyerkőcök fürdeni :( A termálra készüljetek fel,tömve lesz.Mi tegnap voltunk,igaz csak a gelseibe,de mozdulni nem bírtunk.
Sziasztok!
Én is Zalaegerszegi vagyok. :)
További ajánlott fórumok:
- Beszélgessünk! (Győri és környéki Hoxások gyertek!!!)
- Melyik kórházat ajánlanátok fogadott orvos nélkül? Körmendi vagy zalaegerszegi?
- Ki a legjobb szülés-nőgyógyász Zalaegerszegen és Nagykanizsán?
- Tud valaki babaúszást 10 hónapos kicsinek Zalaegerszegen, vagy szombathelyen?!
- Pomáziak és Pomáz környékiek írjatok
- Pétervására környéki leendő kismamik, írjatok!