UFO (beszélgetés)
Mégis mire? Amit senki nem tud megoldani és megmagyarázni?
Tudod mi az én véleményem erről? Nem láttam még életemben UFO-t, ha igen, akkor fogalmam sem volt arról, hogy az az! De úgy gondolom, ahogy mi vagyunk ebben a nyamvadt univerzumban nagy valószínűséggel ők is vannak...és legyenek csak. Végül is kinek ártanak?
Talán válaszokat keresve.
Van már egy ilyen fórum ott elmesélte már. Ezért nem is értem most minek indított még egyet.
Akkor mesélj már nekünk, mit láttál? :)
Azt kell írjam erre, hogy nem tudom értelmezni ezt a mondatodat.
Hát nem mostanában de valami történt.
Én szivesen elolvasnám az esetet nem találom sajnos vicesnek.
Veled történt már valami olyan eset, ami megmagyarázhatatlan, esetleg beazonosítatlan élőlény (valami) találkozása lehetett?
Nekem nem volt élményem, de rokonomnak, igen volt.
Erről az emberek nem szívesen beszélnek, ha meg is esett, mert azonnal félnótásnak könyvelik el.
Ajánlanám a hihetetlen című müsort a youtubon meg tekinthető széles körű témáju műsor.
Nos ebben a topikban sem lehet komolyan témázni semmiről peddig nagyon szeretem volna.
Hm azt kell írjam erre hogy nehezen érthető kicsit játszó teoria.
Ha velük álmodtál, akkor az engem is érdekel, ha csak róluk, akkor felejtős.
Egyébként mire vagy kíváncsi? Arra, hogy vannak-e/élnek-e űrlények a Földön?
Amikor én álmodtam velük, az nagyon valószerű álom volt, és amikor felébredtem, akkor a logika azt mondta, hogy csak álom volt. Mert az álmomban nappal volt, s sötétben aludtam el és még nem volt reggel, mikor felébredtem, és nem vesztettem időt sem.
UFO-k is jöhetnek fórumozni?
Ez is igaz csak ez egy el bagelitazált válasz.
Biztos, hogy UFO volt, ha tudnád, hogy űrlény, már nem lenne UFO, hisz be van azonosítva:D
Nem,mert nincs kedvem,majd máskor..lehet nem is az volt,elvégre az ufok,nem szaladgálnak egy táblával a nyakukon,hogy helló,én egy ufo vagyok..
Én álmodtam velük. Az számít?
Ja. Bocs.
Akkor az E.T. Mondjuk az tényleg hatalmas élmény volt. A végén még sírtam is.
Nem látod, hogy azt kérte, hogy viccen kívül? :D