Étvágytalanság a 3. trimeszterben? (beszélgetés)
6. jenBP (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
2020. márc. 2. 21:31
Nekem is volt ez pár hétig, rengeteg volt a gyomorsavam, mégsem kívántam enni semmit. Pár napja múlt el, azóta újra tudok jóízűen enni. 36 hetes vagyok.
5. pteri
2020. márc. 2. 20:03
Én a második terhességnél végig étvágytalan voltam, és hányingerem volt meg sok gyomorsavam. Amikor a kislányom megszületett , arra eszméltem hogy nem tudok másra gondolni, csak hogy mikor hozzák már az ebédet. Szóval egy csapásra elmúlt.
2020. márc. 2. 13:14
Csak nem tudom mitől van ez a nagy vàltozàs,hogy abszolùt semmit sem kìvànok.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Tidy)
2020. márc. 2. 13:14
Nekem nincs egèszsègügyi problèmàm,ami miatt nem ehetnèk,mègsem bìrok.Èrzem is magamon,hogy egy szàl plusz kg sincs rajtam.
2. Tidy
2020. márc. 2. 12:18
Szia! Szerintem ne stresszelj az a legfontosabb.
Kolléganőm a terhességi cukor miatt alig evett (szinte végig) vékonyabb lett szülés után mint előtte volt, minden rendben volt.
2020. márc. 2. 08:36
Sziasztok.Egy ideje szinte alig eszek,mert teljesen ètvàgytalan vagyok.Lassan 35hetes terhessègnèl ez normàlis?Van màsnak is hasonlò tapasztalata?
Ha eszek keveset,azt is csak a muszàlytòl😐
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok a terhesség alatt, a 2. trimesztertől
- Kilók, striák a 3. trimeszterben. Kinek hogy alakult?
- Mikor az első trimeszterbe jártatok, megéreztétek valamiből hogy fiú lesz e vagy lány? Ha igen milyen jelek voltak rá?
- Első baba - első trimeszter
- Érdemes az első trimeszterben vásárolni a picinek valamit? És nevet választani neki vagy ez még ráér?
- Volt már valaki megfázva 1. trimeszter alatt? Hogy bírtátok ki, hogy nem szedhettek gyógyszert? Hogy gyógyultatok meg?