Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Tuti mézeskalács fórum

Tuti mézeskalács (beszélgetés)


10. 73b43dd0e2 (válaszként erre: 8. - Jooeva)
2023. okt. 23. 21:52
Helyes! :)
9. unom (válaszként erre: 4. - Hoxa)
2023. okt. 23. 09:37
Évek óta ezt csinálom, köszönöm, hogy megosztottad.
8. jooeva (válaszként erre: 7. - 73b43dd0e2)
2023. okt. 23. 08:17
Én biztos, sőt már készitettem is tojásfehérjéből
7. 73b43dd0e2 (válaszként erre: 1. - Nenda)
2023. okt. 23. 07:31
Püspökkenyeret ki fog sütni?
2023. okt. 21. 19:26

Ha rászánom Magad házikó készítésre, akkor pedig ezt a receptet ajánlom, szintén évek óta használom

[link]


Végülis a szóbabikarbóna/sütőpor mennyisége határozza meg, hogy mennyire lesz kemény/puha/formatartó.

Építésnél lehet kicsit tovább sütni, ott jó, ha kemény marad a tészta, stabilabb lesz a házikó.

2023. okt. 21. 19:20

Hosszú évek óta ezt a receptet használom, könnyű összeállítani, azonnal süthető és azonnal puha!

Nem szabad túl sütni. Ha mégis keménynek érzed, tedd dobozba a sütiket, rá egy félbe vágott almát, rá a tetőt és egy nap alatt bepuhul.

Ha van türelmed nézelődni a naplómban, akkor novemberi dátumokkal láthatod is, milyenek.

Formatartó és díszíthető, sütés előtt és után is. Fehérjével kenem le a mézest, arra mehet cukorka, dió, bármi. Sütés és kihűlés után írókázom.

4. Hoxa (válaszként erre: 1. - Nenda)
2023. okt. 21. 19:17

Ez a recept nagyon jó, finom és azonnal puha:

[link]

2023. okt. 21. 19:16
2. Ghost👻 (válaszként erre: 1. - Nenda)
2023. okt. 21. 19:01

Lètezik hozzá liszt.

Azon van recept is ès tökéletes.

2023. okt. 21. 19:00
Lassan ismét aktuáissá válik a mézeskalács sütés. Tudnátok tényleg azonnal puha mézeskalács receptet? Én még nem találtam meg az igazit, csak olyat ami vagy kemény maradt, vagy csak alma mellett puhult be. Szeretnék olyat, ami már sütés után omlós. Akár ide, akár privátban is elküldhetitek a receptet. Köszönöm előre is!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook