Túrós sós rúd recept





250g túró
250g liszt
250g margarin
ízlés szerint só
A Túrós sós rúd elkészítési módja:
Össze dogozuk.Deszkán kinyujtjuk fél centi vastagságura majd tojássalmegkenjük a tetejét,szezámmaggal megszórjuk.Derejevágóval izlés szerint feldarabóljuk.Én 5cm hosszúra és 1cm szélesre szoktam vágni. Elömelegitett sütöben szép pirosra sütjük. Nagyon gyorsan elkészül. Napokig eláll.
Nagyon gyorsan elkészül.
Napokig eláll.
Ha váratlanul betoppannak a vendégek és van otthon az alapanyagokból akkor féóra allatt elkészülünk vele.
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: 3c3fbabb4e, 2007. jan. 11. 10:53
A túrós sós rúd elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.