Túrós sonkarolád kapros salátában recept




8 vékony szelet gépsonka 6 dkg juhtúró,
2 evőkanál tejföl, 1 evőkanál reszelt torma, 1 dl kefirízlés szerint só, csipetnyi porcukor, 1 kígyóuborka, , 1 adag kapor, ízlés szerint só és reszelt bors.
A Túrós sonkarolád kapros salátában elkészítési módja:
A juhtúrót simára keverem a tejföllel, reszelt tormával, sóval, cukorral.Az uborkát megmosom, és héjastól lereszelem. A kaprot felaprítom. A kefirbe belekeverem a reszelt uborkát meg a kaprot, majd megsózom, megborsozom. A sonkaszeleteket egyenként megkenem a tormás-tejfölös túróval. Szorosan felcsavarom, mint a palacsintát, és köré öntöm a kefires uborkát. jo étvágyat
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: neger, 2007. máj. 2. 19:25
A túrós sonkarolád kapros salátában elkészítési módja és hozzávalói.