Túrórúd recept

A Túrórúd hozzávalói:
10 dkg tortabevonó csokoládé; 50 dkg tehéntúró; 15 dkg margarin; 8 dkg porcukor; 5 dkg mazsola; 1 dl tej; 1 cs
vaníliás cukor


A Túrórúd elkészítési módja:
A mazsolát beáztatjuk a tejbe, majd a csokoládé kivételével az összes hozzávalót jól összedolgozzuk. Hűtőszekrénybe tesszük, hogy megdermedjen, majd kis rudakat formálunk belőle. Végül felolvasztjuk a tortabevonó csokit, és belemártjuk a rudacskákat. Alufóliára fektetjük, és dermedni hagyjuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A túrórúd elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook