Rumos-csokis szelet recept


1/2 kg darált keksz;
3 evőkanál kakaó;
20 dkg margarin;
25 dkg porcukor;
1 rumaroma;
1 tortabevonó
A Rumos-csokis szelet elkészítési módja:
A tejben felolvasztjuk a margarint és összedolgozzuk a darált kekszel, kakaóval, porcukorral, rumaromával. Vékonyan kikenünk egy tepsit margarinnal, beletesszük az összeállított "tésztát", leöntjük a tortabevonóval, és a hűtőbe tesszük dermedni. Fogyasztáskor csíkokra vágjuk. De jó lapos tepsi legyen, hogy könnyen kilehessen venni.
A rumaromát természetesen kilehet hagyni.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Katalin1962, 2008. dec. 3. 20:05
A rumos-csokis szelet elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.