Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Túrópuffancs II. recept

Túrópuffancs II. recept

Elkészítési idő 30 perc

A Túrópuffancs II. hozzávalói:
250 g túró
4 tojás
2 e.k cukor
5 e.k. liszt
1 dl tejszín
olaj a kisutéshez


A Túrópuffancs II. elkészítési módja:
A túrót elkeverjuk a tojások sárgájával, a porcukorral és a liszttel, hozzáadjuk a tejszínt és óvatosan a tojások felvert habját. Evokanállal kis halmokat rakunk a forró olajba és a fánkok mindkét oldalát szép pirosra sutjuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A túrópuffancs ii. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook