Turis vállalkozók és persze mindenki aki tud ilyenről! (beszélgetés)
kaméleontextilponthu
ha lenne pénzem innen vennék eladásra szánt ruhát.
ez annyiból rossz, mert az már olyan mint a bizományos, és itt a környékünkön volt is ilyen bolt, na de ne mondjam milyen volt...igaz ott a tulaj nem igazán értett hozzá csak egy pl.:
bevittek egy nadrágot, amiért a tulaj 500ft-ot kért ő meg 550-ért adta el...50ft-ért szerintem nem érdemes..be is zárt másfél hónap után.
Na,oda aztán vinnének minden féle ringy-rongyot.
Ahogy ismerem az embereket!
Nyugi, azok már bezártak, hiszen ki vesz tőlük?
Egyébként, anno, amikor én turiztam, az volt a tapasztalatom, hogy a legtöbb nagykerben tudtuk, mit érdemes venni tőlük, és mit nem!
Nekem fantasztikus olasz nagykerem volt, de szegény srác csak 6 hónapig volt, én sajna a 3.-ban szereztem róla tudomást, de marha jó dolgai voltak, sok minden 250/kg. áron, és mindez csak 2 éve volt. Ha maradt volna, jól ment volna nekem!
De sajna már nincs!
Én is a Háda kerről hallottam már, de az drága, szerintem.
én olyan nagykereket keresek ahol meg lehet fizetni a ruhákat.
Én csak egyenlőre elnézést kérek az angol használtruha bolt nyílt Csepelen, de nem annyira olcsó. Van egy másik úgyanott, de az nem külföldi és az árak úgy mennek hétfőn érkezik a legtöbb aztán akkor a drágább cuccokat teszik és mire eljön a hétvége akkorra már olcsóbban lehet vásárolni.
Ennyit tudtam segíteni üdv. és sok szerencsét. Ágnes
Ez engem is érdekel!
Esetleg olyan nagyker is ahol nem válogathatsz,de akár telefonon is rendelsz nem géprongyot kapsz!
Engem is csak korrekt nagyker érdekel!
És olyan nagykerek is ahonnan soha nem szabad vásárolni(priviben).
Egyébként a Háda nagykerről csupa jókat olvastam.Nekem pl.nagyon messze lenne.....
Olyan használt ruha nagykert keresek ahol a vállalkozó saját maga válogathatja ki a ruhákat, amit el szeretne hozni eladásra!
Kérek mindenkit aki tud ilyenről kérlek írj!
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mire érdemes ma vállalkozni, aminek van esetleg valami jövője is?
- Szerintetek milyen vállalkozásban érdemes gondolkodni manapság?
- Milyen vállalkozásba kéne belekezdeni, így 2019 környékén?
- Ha lehetne módod arra, hogy vállalkozást nyiss, milyen üzletben gondolkodnál?
- Egyéni vállalkozói engedélyről tudna valaki tanácsot adni?
- Ma mibe kezdenétek, ha lenne rá mód? Családi vállalkozás.