Túra babával? (tudásbázis)
7. PöttyösPanka (válaszként erre: 6. - V.anita)
2018. dec. 17. 11:07
Ha egy éves, akkor már szinte bármilyen háti hordozó megteszi, mert tud ülni. Vannak hordozó klubok, ahol többfélét ki lehet próbálni. Esetleg keress rá, hogy a környéketeken van-e.
6. v.anita
2018. dec. 17. 09:56
Sziasztok.
Köszönöm az ötleteket. A pici jelenleg 1 éves. Mindenképpen táska jellegű háti hordozót szeretnénk
A bérlés nagyon jó ötlet, nem hallottam még ilyenről, de az lenne a legjobb ötlet, hogy lássuk mennyire szeretné és mennyire válna be.
4. witch959 (válaszként erre: 1. - V.anita)
2018. dec. 14. 17:52
Szia! A minimano.hu oldalon lehet bérelni ilyen hordozót. Én a helyzetekben ezt tenném és ha beválik, akkor vennék.
3. féknyom (válaszként erre: 1. - V.anita)
2018. dec. 14. 16:05
Szia!
Nagyon szívesen segítenék, gondolkodtam is sokat rajta. Sajnos én sem tudom mennyire viselné jól.
2. PöttyösPanka (válaszként erre: 1. - V.anita)
2018. dec. 14. 14:33
Mennyi idős a pici?
1. v.anita
2018. dec. 14. 14:31
Sziasztok.
Abban szeretnék egy kis segítséget kérni, hogy van-e valaki, aki szokott kisebb-nagyobb túrákra menni a gyermekével és használ ilyen háti hordozót hozzá?
Nagyon gondolkodunk rajta, hogy be kellene szerezni egyet,
de sajnos nem értünk hozzá annyira, illetve nem tudjuk, mennyire viselné jól, érdemes-e megpróbálkozni vele.
Előre is köszönöm a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Nem értem miért, a babával a pocakomban elhagyott!
- 14 hónapos kisfiúnknál szeretnénk elkezdeni az angol tanítást-tanárhoz hordanánk, másik 2 babával egyszerre. Szerintetek jó ötlet?
- Akik már majdnem egy éve próbálkoznak a babával.......
- Egyedülálló nő és babavállalás nem hagyományosan
- Akupunktúra - babavállalás