Túlzott fáradékonyság! Szellem? Segítség! (beszélgetés)
Nekem is voltak hasonló panaszaim. Ami nekem bevált: magnézium, mostanában pedig jódot szedek, amitől azt vettem észre hogy napközben már nem jön rám az álomkór, frissebbnek érzem magam a nap folyamán. Persze azért a napi minimum 8 óra alvásigényem továbbra is megvan.:-)A páromnak meg elég 5 óra alvás is, egyszerűen nem tudom hogy csinálja...
Egyébként azt mondják hogy a vashiány is okozhat fáradékonyságot.
Szia!
Nálam ez sajnos állandó probléma! Szintén kivan a párom is miatta! Na meg én is! Betudható ez vitaminhiánynak is, vérszegénységnek, alacsony vérnyomásnak! A vitaminhiányon kívül, mivel sok gyümit eszek, nálam meg van mind a két másik probléma! De mióta rendszeresen mozgok, heti 4 alkalommal, azóta jobb a közérzetem, nem is vagyok olyan fáradt!
Szellemes témában nem nagyon vagyok otthon, vagyis talán egy kicsi igen! Ha hiszel benne, menj el egy szakemberhez, aki megtudja nézni, hogy vannak e rajtad holt lelkek és le is tudja őket venni!
Mostanában én olyan fáradt vagyok,állandóan aludnék,és este elég korán lefekszem aludni.
A táplálkozás is lehet oka a fáradtságnak,a stressz... meg sok tényező..időjárás...
de a szellem nem hiszem hogy tehet róla.
A munkám az nem annyira stresszes jóó vannak olyan pillanatok de hol nincs?
Egyébként lehet h az evéssel is össze függ..nem eszem normális kaját, inkább csak bekapok egy-két falatot ebből abból:S
Szia! Az a lényeg hogy ne gondolj semmi roszra! Szellemek nincsenek! Pozitívan kell gondolkodnod mert ha nem akkor bebeszélsz magadnak minden rosszat, betegséget és el is fogod érni hogy rosszul legyél minden nep. Nem akarlak megijeszteni de tudom miröl beszélek! Nagyon nehéz kimászni belőle, minden gondolatod az lesz hogy mitöl vagy beteg. Szellemek? Nekem is voltak ilyen gondolataim, voltam is egy energia gyógyásznál aki megállapitotta, ki ingázta hogy van rajtam négy átok és több szellem aki szívja az energiám. Jó sok pénzért le is tudja szedni, hát ugy döntöttem hogy akkor maradjanak ott ahol vannak. Pénzért mindent megtennék én is, ha kell megmondom mi a bajod, összehordhatok minden hülyeséget, ha meggyőző vagyok még be is veszed.
Ne hidj ilyeneknek nincs értelme. Nem tudom milyen a melód? sokat stresszel e? Eszel e rendesen stb....
Ha gondolod még beszélhetünk róla.
Nem feltétlen kell szellemekre gondolnod, bár az is megeshet, mégsem szellemgyógyászhoz "küldenélek" először :)
A kimerültségedet okozhatja, hogy a szervezetedben túl sok méreganyag halmozódott fel.
Én minden évben csinálok 1 teljes testtisztító kúrát / nagytakarítást a szervezetemben/, majd vitaminokkal töltöm fel magam.Vannak nagyon jók amik pl. a nők igényeihez vannak kialakítva.
Ami még sokat segít, hogy naponta szedek Q10-et.
Én először ezzel kezdenék és utána ha még mindig fenn áll a helyzet, keresnék szellemgyógyászt :)
sajnos ez engem is érint.. :(
nekem is azt mondták, hogy vitaminhiány... de milyen?
További ajánlott fórumok:
- Aluszékonyság, fáradékonyság.Van rá vitamin?
- Tud valaki valami jó vitaminkészítményt, vagy bármi mást fáradékonyságra?
- 7 éves kisfiam étvágytalan, fáradékony mit ajánlasz neki?
- Más is fáradékony/aluszékony ma?
- Milyen multivitamint ajánlotok fáradékonyság, kialvatlanság és idegesség esetén?
- Mitől lehet ez a fáradékonyság, derékfájás?