Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Túlvilági üzenetek applikációval fórum

Túlvilági üzenetek applikációval (beszélgetés)

7. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
nov. 28. 01:02
Ildi helyesen írta, EVP -már ha arról van szó- rögzíti ezeket a hangokat. Napjainkban bűntények felderítésénél alkalmazzák.
6. Ildi (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
nov. 27. 22:34
Evp - vel
5. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
nov. 27. 22:10

Nem hiszek az ilyesmiben. Hangot bármiből lehet kinyerni és az a mai technológiák mellett bármivé alakítani.

Lásd: Orson Welles-H.G. Wells: Világok harca

nov. 27. 22:00
A túlvilágról senki nem üzen semmit. A halottak nem üzengetnek.
3. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
nov. 27. 19:36

Persze van ilyen , már az ókori Rómában is használték, sőt ma is

Lehet hanggal vezérelni a számítógépet, ami ha kell felveszi a beszédet és vissza is játsza

Najó, a hanghullám nem mágneses hullám, de ez a különbség elenyésző

2. Holurt Waxhton (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
nov. 27. 17:53
Nem valós, fizikai eszközökkel nem mérhetőek ezek a jelenségek, így nem is lehet átalakítani ezeket. De ettől léteznek.
nov. 27. 17:12
Láttam pár videót a neten arról, hogy van már olyan applikáció, ami a környezet mágneses hullámait, vagy nem tudom pontosan mit átalakít és szöveggé konvertál. Így közvetíti a túlvilágról a szellemek üzeneteit. Nagyon érdekes és hátborzongató is. Hihető ez, hogy léteznek ilyen üzenetek? És hogy hallhatóvá tudják tenni? Pontosan nem tudom, milyen programmal csinálják.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook