Ezt nem is tudom pontosan megmondani. Egyszerűen csak azt érzem,hogy tennem kellett volna valamit,hogy ne ez legyen a vége. Magát a terhességet egyáltalán nem bánom,mert élveztem minden percét. Inkább,hogy nem tudtam normálisan kihordani.
Szia! Tudom mit éltél át, de nem szabad feladni! Nekem 3 spontán vetélésem volt az első fiam előtt. Az első 16 hetes a második 8 hetes a harmadik terhességem 19 hetes volt mikor elvetéltem. Nem adtam fel és láss csodát a negyedik sikerült. Kihordtam bár a fiam is 37 hétre született. Nme volt könnyű szülés, de úgy néztem rá 3 napig mint az istenre. Három napig szólni sem tudtam hozzá csak néztem és sírtam hogy végre itt van velem. Utána még született egy lányom és egy fiam. Így lettem nagycsaládos a három ki angyalka helyett kaptam három gyermeket is.
Köszönöm! Nem,egyáltalán nem kezelték. Már annyira fájt a pisilés,hogy alig mertem wc-re menn,miközben minden lépésnél azt éreztem,hogy bepisilek. Hiába mondtam nem adtak rá semmit. Magánorvoshoz mentem,hogy írjon fel valamit amit szedhetek.
mindég túl kell lépni,ismerek olyat aki egyik percről a másikra vesztette el a gyermekét 6 hónaposan el inditoták a szülést neki sem volt könnyű de mára egészséges fia van csak miközben a másodikat várta veszélyezett terhes volt persze ez nem mindenkinél fordul elő,ki kell tartani és erősnek kell lenni még akkor is ha olykor nehéz.
Túl kell lépni! Nagyon nehéz. Gondolj arra, hogy az a baba nem akart lenni. Legalábbis én a 9. hónapban halva született kislányomra így gondolok. Átadta a helyét az utána született, ma már 33 éves fiamnak. Nem könnyű, de ezzel együtt kell élni. Kívánom, legyen minél előbb egy egészséges picikétek, aki majd sok örömet ad.
Szeretném felvázolni a dolgokat. Nem volt semmim, amit saját erőből értem volna el. Dolgozni annyit dolgoztam, amit besegítettem anyukám éttermében. Péntek-szombat-vasárnap, valamint nyáron két hetente egy egész hétig. Közben megismerkedtem a párommal, akivel nagyon nagy volt az összhang. Körülbelül 5 hónap után jutottunk el odáig, hogy lefekszünk. A védekezés részére nem gondoltunk, így megesett a baj és azon kaptam magam hónap elején, hogy kisbabát várok...