Túl hangos vagyok (beszélgetés)
és az milyen, hogy felhangosítom a tévét, hogy ne legyek fültanúja a szomszéd ovárézásának, erre miután befejezik az aktust, kvázi lebasz sms-ben, h túl hangosan hallgatom a tévét és nem tudnak aludni? :D
ők amúgy tuti külön élvezik, h az egész ház tőlük zeng, mert már többször próbáltunk utalni erre viccesen, és szinte egyre hangosabban tolják.
ja és nem panelházról van szó. majd lehet bedobom a következő közgyűlésen, h dobjunk össze nekik egy szájpöcökre :D
40 évvel ezelőtt épült ahol lakunk. És bizony itt is át, és le is hallatszik. Le csak azt hallani, ha telefon csörög, és beszél..
Szinte ugyan az itt is volt a közelben. Nyár, nyitott ablak, fényes nappal sikítások - nyögések.
Állítólag mikor volt a házban albérlő, ott is ilyen hangok hallatszottak ki. Szomszédom mesélte, csak akor nem kapcsoltam nem is biztos hogy ők voltak, csak film lehetett...
Nekem vannak ismerőseim, akik nem csak szexeltek többesben, hanem képeket ism láttam róluk. A srác küldött. Meg gondengate-re is vannak feltöltve. Ők ezt élvezik, és képségbe vonhatatlanul szeretik egymást, ill. az is egy összetartó kapocs, hogy ebben egymásra találtak.
"Szerintem pedig egy ferfi se turne azt el, hogy egy masik erjen a parjahoz"
De igen! Ha nem egy primitív neander-völgyi, akit csak a birtoklási vágy hajt, hanem tiszteli a párját.
Csak hülyülök, nyugi! :))
Én sem értem ezt az egészet, meg nem is érint.
Ha úgy érzed túl hangos vagy kicsit vissza kell venni a hangerőből.
Új építésű divatházak .Két hét alatt kész van ,és papír falak.Közös kis kert vagy az sem ,kutya tartás csak lakásban,zene porszívó sex minden áthallatszik.
Miután huszonéves korosztály:) Inkább így nyíltan bevállalják mit,hogy megcsalják egymást:)
Bekopogna ,hogy húzhat e sorszámot:))))
Hat valahol mashol...most gondolj bele meglatna veletlen hogy meg 1pasi jon be hozzank...:)))utana meg a hangok:)))
Szerintem pedig egy ferfi se turne azt el, hogy egy masik erjen a parjahoz, ha szereti.
Ha mar annyira unalmas es lapos az egesz, akkor talan, de az mar nem szerelem.
Irtad, te nem akarsz meg egy not/part, mert feltekeny lennel.
Na akkor úgy jó de akkor csináljatok előtte tűz riadót a házba......ne legyen otthon egy szomszéd sem:)))))))
en 3mast akarok, nem 4est, kulon kulon:))
nemavgyok onzo, mert mondtam neki hogy beszalhat meg 1csaj ....valamikor:))
De inkább úgy érdekelné hidd el ha lenne még 1 csaj is.
ez nem azt jelent hogy nemszeret, vannak akik nemvaljak be hogy mi a vagyuk, hat mi megbeszeljuk hogy ez es ez erdekel
Na na :) Had érezze már ö is jól magát:) ne legyél önző.
dehogy vonzodik...csak ugy mint alatalaba a pasikat erdeklik ezek a dolgok,
A pasid vonzodik a ferfiakhoz is vagy nem szeret teged?
Úgy jó.De akkor inkább párt.
egy idegenre gondoltunk akit aztan sosem latunk mar:))
A barátod ok.De a másik olyan legyen aki nem szeret .
juujuj ...eszunkbe sem jutott:)))
Be ne vegyétek a szomszédot:)
hogy olyannal akit seretek meg aki szeret:)
volt nekem is, de most van baratom es eggyutt akarjuk, nemtudom jo otlet e igy
Minek aprózza el az ember :))))
További ajánlott fórumok: