Tudtok valami pókűző tippet? (tudásbázis)
Ezt a babonát a lusta asszonyok találták ki.
Ez nem vonatkozik rád. Te rengeteget dolgozhatsz a pókokkal, kirakod az udvarra másnapra meg visszamászik és kezdheted előlről.
A pókokat megfogom egy üveggel és egy kemény papírlappal. Azokat is kiviszem a kert végébe. Ők a madaraknak a táplálékai lesznek.
Darazsak nálam is voltak, de tettem ki egy tálba cukros vizet a bejárattól 4-5 méterre egy fára, és azóta az ajtóm közelébe sem jönnek.
Néhány napoként feltöltöm egy kiskanál cukorral, és ők kiszolgálják magukat.
Tudom, hogy lehet olyan csapdát is állítani, hogy belefulladjanak, de nem ölök állatot. Ők a természet részei.
Én is gondolkoztam már azon ,hogy a pókírtót mért nem találta még fel senki.
Hatalmas üzlet lenne.
Had adja egy tippet...
Nekem is bejönnek pókok, és a darazsak is naponta többször, amitől tele vagyok, és némelyik agresszív is...
De kimenni nem akarnak... Undorodom tőlük, de én úgy szedem le, hogy amikor egy gyufásskatulya kiürül, akkor nem dobom ki, hanem elteszem, és amikor bejön egy, akkor rátesxzem a félig nyitott dobozt, és összecsukom gyorsan, majd kihajítom az ablakon...
Ha épp kinnt van valamelyik szomszéd, hogy ne lássa, akkor körbe ragasztom átlátszó ragasztóval, és akkor szemetes...
Így nem kell megfogni...
VAgy papírzsepivel is meg lehet fogni, de akár a konyhai törlőpapírral is...
További ajánlott fórumok:
- Hallottatok/tudtok valamit az Alli nevű fogyasztószerről?
- Nem eszik a gyerek. Tudtok valami tuti tippet?
- Tudtok valami jó tippet, trükköt, szarkalábak és szem alatti apró ráncok halványítására, eltűntetésére?
- Nem tudok aludni! Tudtok adni valami tippet, hogy aludjak?
- Kisfiammal szeretnék ajándékot készíteni a nagyszülőknek! Tudtok nekem tippet/tanácsot adni?
- Tudtok valami tippet, amitől a fru-frum nagyon gyorsan megnő?