Tudtok tanácsolni egyszerű, mégis isteni torta receptet? (tudásbázis)
Szia,
a dolog nem egyszerű, de nem kivitelezhetetlen. Sokat segítene, ha tudnám, hogy milyen gyömölcsöket szeret az anyósod, vagy azt, szereti-e az olajosmagvakat?
Ha a gyümölcsöt szereti, én egy linzertortát vinnék, termoszban pedig lehűtött vanilia puding, és az anyósod által szeretett gyümölcsöt.
Megérkezés után a gyümölcsöt megmosnám, lecsepegtetném, a pudingot a torta közepébe önteném, a gyümölcsökkel díszíteném, és úgy tenném be a hűtőbe áthűlni.
De készíthetsz egy sima piskótatortát, cérnaszállal felszeletelném előre, és a krémet külön vinném hűtőtáskában, majd az anyósodnál kenném meg, kb 10 perc alatt, mellyel elkerülheted azt, hogy megromoljon vagy szétcsússzon a torta.
Tudom, hogy az írtad, otthon szeretnéd elkészíteni, de a nyári melegben, hűtés nélkül szerintem nem bír ki ekkora utat.
Én legutóbb ezt csináltam: [link]
Ha tejszinhabpótló porral csinálod, tartós tejjel, akkor biztosan nem romlik meg.Én is úgy csináltam, mert az oviba vittem kerti partira.
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki jó saláta receptet? Egyszerű dolgokból, most csinálnám és csak átlagos dolgok vannak itthon...
- Tud valaki nagyon jó pogácsa receptet, ami egyszerű és nem élesztős? Nem kell, hogy sajtos legyen vagy ilyesmi, csak jó puha :)
- Sürgősen, tudna valaki nagyon gyorsan és nagyon egyszerűen elkészíthető magyaros étel (édesség, bármi...) receptet ajánlani?
- Ki tud olyan egyszerű, sütés nélküli torta receptet, amit gyorsan el lehetne készíteni nyaraláson? Mint pl. pudingtorta!
- Milyen egyszerű túrós receptet tudtok, aminek a tésztáját nem kell nyújtani?
- Egyszerű pizzatészta receptet tudtok ajánlani?