Tudtok nekem jó szempilla növesztő szert ajánlani? (tudásbázis kérdés)
12. 388b941089
2016. okt. 8. 06:49
Mit?? :O
11. Kata1230
2013. márc. 4. 13:54
Sziasztok, miket hallok én itt :) ezt ki kell, hogy próbáljam, és mennyi idő után látszik a hatás?
Hát,ezalatt a pár hónap alatt elég rutinom lett ^-^.Nekem valahogy jobban bejön így.
9. varganiky
2013. márc. 1. 17:57
Köszi az ötletet :) Holnaptól ricinus-kúra :)
8. kszb (válaszként erre: 5. - Zajax90)
2013. márc. 1. 17:51
igen, azzal is szokták, csak van, aki azt mondja, h azzal többet visz fel, és a szemébe mehet könnyebben! De hát, minden csak rutin kérdése! :)))
7. purutty
2013. márc. 1. 17:47
Ezt kipróbálom
6. noozimanoo
2013. márc. 1. 17:45
Én is ricinust használok. :)
5. zajax90
2013. márc. 1. 17:39
Nekem is használt a ricinus szempillára,heti háromszor használtam,most már csak heti egyszer teszek felülre,alulra pedig még mindig heti háromszor,mert ott elég kevés szempillám volt mindig,de mióta ricinust kenek rá,szépen kinőtt egy csomó új,de azért még jó lenne pár új szál.Egyébként hosszra is látványosan változtak a szempilláim,nem csak mennyiségre.Éjjelre szoktam felkenni egy fültisztító pálcika segítségével,szerintem könnyebb,mint spirállal.
4. Peggy73
2013. márc. 1. 17:26
Igen, a ricinus nekem is bevált! Bár azért nem csinált 3D-s pillákat, de azért nőtt tőle! :)
3. 800b726b6d
2013. márc. 1. 17:25
vazelin az új trend
2. kszb
2013. márc. 1. 17:22
ricinusolaj.... ahogy a hajat, úgy a szempillát is növeszti. Éjszakánként egy elhasznált/ beszáradt, alaposan megtisztított szempillaspirál applikátorával bekened, reggel lemosod. Ennyi az egész. Csak vigyázz, h a szemedbe ne menjen! Közvetlenül lefekvés előtt csináld meg! :)
1. varganiky
2013. márc. 1. 17:17
Sziasztok!
Tudtok nekem jó szempilla növesztő szert ajánlani? Próbálkoztatok már bármilyen "csoda"szerrel, ami hatásos volt? Sajnos a 3d-s pillától begyullad a szemem :( Köszi a tippeket!
További ajánlott fórumok:
- Milyen szempillaspirált tudtok ajánlani, amitől tényleg szép, dús lesz a szempillám?
- Lux Factor szempillanövesztő szérum
- Mennyire hatásos a szempilla növesztő szérum? Igaz, hogy a szempillákat erősebbé és dúsabbá teszi?
- Latisse szempilla erősítő-növesztő tapasztalatok?
- Valóban igaz, hogy hajnövesztő (Bánfi) a legjobb szempillanövesztő?
- Érden, Diósdon, Budaörsön tudnál nekem kozmetikust ajánlani aki 3D szempillát készít, de nem horror áron?