Tudtok nekem ajánlani valami jó párnát? Amin jót lehet aludni, egészséges... stb.? (tudásbázis)
6. 52d3e0b8a8 (válaszként erre: 3. - Wickucy)
2008. dec. 11. 22:15
A gyerekeknek vettem. A mérete, mint egy kispárnáé. Főleg akkor használjuk, ha betegek, náthásak. Jó hatással van a szervezetre. Időnként ki kell rakni a levegőre szellőzni. Olya kis természetes illata van. Jó gyulladásos dolgok kezelésére is, csak akkor arra a területre kell rakni. Meg ha mensi görcsöd van azt is írta a szórólap, hogy jó hatással van.
5. 6194d1fc5d
2008. dec. 11. 21:58
Nikken-es párna...Tönkölypárnám nekem is van, kényelmesebb mint a toll és a szivacs, de a Nikken-es sokkal jobb. Sajnos még nincsen nekem, de ha kíványcsi vagy, adok majd magánban egy telefonszámot, ahol tudsz érdeklődni..
4. Wickucy
2008. dec. 11. 21:57
esetleg a horkolást is csökkentheti... :) szóval valami jó párnát szeretnék a páromnak karácsonyra.
3. Wickucy
2008. dec. 11. 21:55
az jó? :)
2. 52d3e0b8a8
2008. dec. 11. 21:53
Pelyvatöltetű?
1. Wickucy
2008. dec. 11. 21:52
Tudtok nekem ajánlani valami jó párnát? Amin jót lehet aludni, egészséges... stb.?
További ajánlott fórumok:
- Ti hogyan tudtok elaludni félelem nélkül, ha egyedül vagytok éjszaka? Mit tesztek annak érdekében, hogy ne féljetek?
- Tudtok valami egészségesebb izzadásgátlót mondani, ami nem tartalmaz alumíniumot?
- Milyen egészséges olajat tudtok salátára, amely finom is?
- Vidékre szeretnék költözni, tudtok ajánlani helyet, házat, tanyát bármit. Ahol jó lakni - élni, kertészkedni, egészséges a föld a vidék ..
- Tudtok nekem mondani valami egeszséges rágcsálnivalót, amit itthon is elkészíthetek?
- Olyan házilag elkészíthető - egészséges -kenyér receptet keresek amelyhez kell tönkölyliszt és magvak. Tudtok ilyet?