Vidékre szeretnék költözni, tudtok ajánlani helyet, házat, tanyát bármit. Ahol jó lakni - élni, kertészkedni, egészséges a föld a vidék .. (beszélgetés)
Biztosan van kiszemelt megye mint kiindulási pont. Vannak a neten is ingatlanos oldalak, ap.., jóf.., stb.
Látszat az csal. Mi se gondoltuk volna ennyi " építeni " való van egy 15 éves házikón..
Tudtam / tudtuk nagy fába vágtuk a fejszénket, ha belemegyünk. De hát én is szeretem a teret, frisslevegő. És lépni akartunk. Az is fontos hogy hány évesek vagytok, gyerekek otthon vannak, kirepültek.. Más méretút keresnék 2 gyerekkel akik kicsik, mint amikor már saját othona van nekik is...
Néhány dolog tuti : autó az jó ha van. Zártkertek is vannak szépszámmal, van ahol víz és villany van. De a fürdő és az onnan kijövő viznek kell hely. Nem biztos hogy aszfaltos az út, lehet csak zuzott köves.
Arra is érdemes figyelni hogy a telek és a rajta lévő bármilyen épület hány % nyi helyet vesz el a telekből. Zártkert / külterület, 3 %!
Hirtelen ennyi. Késő van ;)
Az árak nagyon változóak. De rengeteg eladó ingatlan van, így lehet válogatni. Nyilván messzebbről nehezebb, mert nem szaladgál az ember minden héten megnézni egyet.
Nézni kell az apróhírdetéseket és az ingatlanosok oldalait. Vannak jó ajánlatok.
irigykedem....
kicsit csak, tudom sok a munka, de a Teremtőn kivül nincs más főnököd :)
körülnézek... köszönöm
árakat tudsz? egy tanya, vagy mégis mi mennyi
OLYAN AJÁNLÁSOKAT SZERETNÉK
ahol van tapasztalatod
esetleg laktál ott, vagy jársz oda ismerőshöz rokonhoz, és szivvel tudod ajánlani
mert azt tudom, hogy mindenki igyekszik a városba
menekül a vidékről...
én meg vidékre vágyom....
megtermelni a saját egészséges táplálékomat...
friss levegőn lenni
hallgatni a madár csicsergést
fát ültetni, saját komposztálót
kertészkedni
már nagyon várom....
Gyula és környéke?
Körösök mentén biztosan találsz nyugodt helyet.
Nagy a tanyavilág, és remek üdülőövezetek vannak, ahol már elég sokan laknak is, nem csak nyáron.
További ajánlott fórumok:
- Kívánj minden nap Jó Egészséget!
- Mint egészséges ember, összejönnél mozgássérülttel?
- Fogyás az egészségért! Motiváljuk egymást, kezdjük február 14-én!
- Tartós, látványos és egészséges fogyi a testkontrollal. Hétfőtől jön valaki?
- Imádok mozogni és egészségesen táplálkozni
- Segítsünk egymásnak a kertészkedésben !!!!!