Tudsz ajánlani valami könnyed nyári olvasmányt? (beszélgetés)
Daniel Glattauer: Gyógyír az északi szélre.
Se formailag, se tartalmilag, se műfajilag sehogy se tudom behatárolni. Nagyon 21. századi és imádtam minden egyes betűjét:)
(megjegyzés: már színházba is játszák, mert elég nagy sikere az utóbbi éveknek:))
Katarina Mazetti :A pasi a szomszéd sír mellől
Aki szereti a kissé cinikus humort, annak csak ajánalni tudom. Kb. 200 oldal az egész, de annyira jó, hogy fél délután alatt végeztem vele, mert nem tudtam letenni. :)
A másik:
Sáringer Károly: Indul az én bakterházam
A történet más, mint a filmé (Indul a bakterház), de a stílusa hasonló.
Vagy Lőrincz L. László könyvei.
humoros: David Safier - Pocsék karma
romantikusabb: Katie Fforde - Száz boldog esküvőm
Ha magyar akkor Fejős Éva könyvek, talán a Mexikói kivételével.
Ha lehet kicsit régebbi, akkor Kertész Erzsébet könyveiből: Gyönyörű nyár, Szamóca lányok, Négylevelű lóhere.
Ha nem zavar, hogy tele van márkákkal és nagyravágyással akkor pedig Sophie Kinsella boltkóros könyvei vagy Plum Sykestól a New York hercegnői.
Rejtő Jenőtől valamit!
Talán a Csontbrigád az egyetlen kivétel, mert az nem olyan könnyed, de a többi regénye közül bármi.
Ha még nem olvastál egyet sem, javaslom kezd az "Elveszett cirkáló"-val, ami után jön a "Piszkos Ferd a Kapitány" majd a "Piszkos Fred közbe lép..." és a "Megkerült cirkáló" Romatikus, könnyed, kalandos és humoros így egyben:)
Santa Montefiore: A francia kertész
Nekem tetszett!:)
Elég leterhelt vagyok az év más részén, így most keresek valami könnyen elolvasható, inkább romantikus, kalandregényes, vagy éppen humoros könyvet kikapcsolódás gyanánt.
Mit lenne érdemes elolvasnom?
Köszi a választ előre is. :)
További ajánlott fórumok:
- Második osztályos lányomnak a Kincskereső kisködmön a kötelező olvasmány. Reális ez?
- Szerintetek mi értelme a kötelező olvasmányoknak?
- Mik a kedvenc olvasmányaid?Lehet regény, mese, novella-ahogy gondolod.
- Első osztályban kötelező olvasmány?!+olvasó napló írás
- Az Alkonyat könyvek lányoknak való olvasmány?
- Kötelező olvasmányok-nyári szünet?