Tudnátok segíteni hogy megtaláljunk egy cserbenhagyót? (tudásbázis)
Ez bizti 23-a volt lehet ott elírták a dátumot!
Képeket fent az iwiw-en is látsz vagy az előbb leírt linkeken!
Szia!
Sajnálom! Jól van a rokonod?
Esetleg iwiw-re tedd még ki körüzenetben.
Ezt most bemásoltam hogy bővebben mondjak valamit.
Egy rokonomat hagyták cserben az árokba borulava.:(
segítsetek foglyunk össze !Add tovább és lehet hogy egy ismerősöd ismerősénekaz ismerőse pont látott valamit ,vagy pont az a cserbenhagyó volt!S.O.S.A keresett zöld Daewo Ticoban 50 év körüli férfi és egy körülbelül ugyan ilyen idős nő ült, és a rendszáma G-vel kezdődik.
Egy baleset szemtanúit keresi a rendőrség. Még március 23-án reggel a 44-es számú főútról lesodródva kötött ki egy autó az árokban egy figyelmetlen előzés miatt.
– Március 23-án 6 óra 40 perc körül Békéscsaba lakott területén kívül, a 44-es számú főúton közlekedett egy ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, zöld színű Daewoo Tico típusú személygépkocsival Kondoros felől Békéscsaba irányába. A főút 114-es kilométerszelvényében a vele azonos irányban, előtte haladó személygépkocsi előzésébe kezdett, s az előzés megkezdésekor nem vette figyelembe, hogy járművének előzését már megkezdte egy másik személygépkocsi – tájékoztatott a baleset körülményeiről Albert István rendőrségi sajtóreferens.
Megtudtuk, a szabályosan előző jármű vezetője – hogy az ütközést elkerülje – a járművét balra kormányozta és fékezésbe kezdett, ám eközben megsodródott és az úttestről letérve a vízelvezető árokba borult. Az ismeretlen személy a baleset után megállás és az adatainak hátrahagyása nélkül Békéscsaba irányába távozott.
A rendőrség kéri, hogy aki a fenti balesettel kapcsolatban, az ismeretlen személyről vagy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú gépjárműről érdemi információval rendelkezik, személyesen vagy telefonon (66/523-700, 107, 112) értesítse a Békéscsabai Rendőrkapitányságot. Az információt adó személy adatait a rendőrség bizalmasan kezeli.
Forrás :
[link] resi-a-rendorseg-222770
Fénykép :
[link] endorseg.html
Ez nem kamu!Nem kitalált történet,nem egy továbbított marhaság!!!!!!!!Légyszi!Kérlek TITEKET foglyunk össze!
További ajánlott fórumok:
- Mindenki megtalálja egyszer az "igazit"?
- Mindenki megtalálja az igazit?
- 11 hónapos sokat betegeskedő kisfiamnak szeretnék valami immunerősítő vitamint, tudnátok segíteni?
- Egyedülálló vagyok, tudnátok segíteni?
- Tudnátok Nekem segíteni milyen helyszín, hely a legjobb első randevúra?
- Kisfiam most lesz 7 hónapos 26-án, tejallergiás. Tudnátok nekem receptekben segíteni?