Tudnátok ajánlani olyan lábkrémet, ami nagyon frissítő, fájdalomcsillapító és a véráramlást serkentheti? (tudásbázis)
Vagy van a medifleur nevű családból direkt cukorbetegeknek szánt lábkrém.Keress rá neten.Nézd meg,ha érdekel,akkor patikákban is akár.
Én csak ajánlani tudom.A benne lévő hatóanyagok miatt akár nem cukorbeteg ember is használhatja.Lehet az ára kicsit több,mint a többié,de garantáltan jó.:-)
Hááát én úgy gondolom azokat a dolgokat írtam le, amik arra valók, hogy minél tovább megőrizze az egészségét és az erek, idegek állapotát. Mert ez a legfontosabb, főleg, hogy most írtad inzulinos már.
Vagy nem értem még mire gondoltál?
Ha segíteni akarsz, akkor több fontos dolog van még. Mert nagy valószínűséggel a cukorbetegség étkezési hiba. Vannak olyan ételek,amik zavarják az inzulin hatékony működését. Ezt érdemes szem előtt tartani.
Fontosak a B vitaminok a cink, a króm, (de igazából az összes ásványi anyag) Az ereket belülről is karban kell tartani. A szőlőmag tartalmú készítmények nagyon jók. Antioxidánsok.
A mozgással sokat segíthet magán az ember.
Nem csak a láb ereit érinti a betegség.
Jól teszed , a neuropátia borzasztó !
Én is jégzselét használom :))
Attól függ,milyen problémáid vannak még.
Visszér van-e? Vagy csak "nehéz láb" érzés?Bedagadt-e estére a bokád?
Vagy csak egy sima testápolót keresel?
Érdemes patikustól segítséget kérned.Biztosan megtaláljátok ami neked a legjobb.
További ajánlott fórumok:
- Milyen természetes anyagok vannak, amivel serkenthetem magam, hogy jobban menjen a tanulás?
- Hangosan szülni vagy csendben "tűrni"? Fájdalomcsillapítással vagy anélkül végigcsinálni?
- Rettentően fáj a fülem. Fülcsepp van, fájdalomcsillapítót is vettem be, meleg só is megvolt. Mit csináljak?
- Ha van lehetőség szenvedés nélkül szülni, miért utasítja el a kórház a fájdalomcsillapítást?
- Szülés fájdalomcsillapitó nélkül hagyományosan?
- S.O.S.! Mi a teendő tejláz esetén? Milyen fájdalomcsillapító szedhető szoptatás alatt ( 4 hetes baba mellett)?