Tudnátok ajánlani Miskolcon magán szülész-nőgyógyászt? Olyat, aki nem csak a pénzt nézi! (tudásbázis)
6. Mézyke
2009. ápr. 16. 07:09
Én dr.Bikki Bélát ajánlom.
Fenesit semmi pénzért, ő csak a pénzt nézi.Nem adtam épp neki, hát így sírva kellettt távoznom tőle, de ez hosszú sztory.....
Az én orvosom nagyon lelkiismeretes, megjegyzi a betegeit, alaposan vizsgál.A magánrendelőjében van ultrahang is.Hiába magánorvos, de volt, hogy nem kért egy fillért se.Nekem HSG-től kezdve mindent megcsinált.Amúgy neki köszönhetem, hogy most a szívem alatt hordom a gyermekemet.
Ha érdekel a telcsi száma, vagy a rendelőjének a cme szívesen megírom priviben:-)))
Én megtanultam, hogy nemmindegy, hogy kit választasz.
5. Csordi
2009. márc. 31. 19:37
Szia! ÉN P.Szikszai Ádámot ajánlanám. Nagyon alapos, és nagyon rendes!
4. syl7979
2009. márc. 31. 15:09
Helló!
Én viszont Dr. Hajas Sándort ajánlanám.
3. -!Maya!-
2009. márc. 25. 19:17
Szia:)) Köszi a gyors válasz!
És esetleg tudnál nekem elérhetőségeket adni? Melyikük az "emberibb" közülük?
2. eb3745168d
2009. márc. 25. 19:08
Szia! Én Dr.Sólyomvári Máriát vagy Dr. Fenesi István-t ajánlom, mindkettő nagyon jó orvos! Fenesinél szültem, de az elején Sólyomvárihoz jártam.
1. -!Maya!-
2009. márc. 25. 19:06
Tudnátok ajánlani Miskolcon magán szülész-nőgyógyászt? Olyat, aki nem csak a pénzt nézi!
További ajánlott fórumok:
- Dr. Herczeg Szabolcs szülész-nőgyógyász orvosról tudtok valamit? Budapesten a Róbert Magánkórházban dolgozik
- Miskolcon melyik cukrászda vállal olyat, aki formára csinálja amit kérek? Thomas a gőzmozdonyt szeetnék csináltatni.
- Máv kórház szülész-nőgyógyász magánrendelés
- Tud valaki Miskolcon magánnyomozót aki nem drága?
- Miskolcon van olyan turkáló ami ruhát vesz be magánszemélyektől?
- Miskolcon tudnátok ajánlani szülész-nőgyógyászt?