Miskolcon tudnátok ajánlani szülész-nőgyógyászt? (tudásbázis)
A Semmelweisben a legjobb szakember Dr.Szemán György.S nem pénzéhes.Bár a stílusa nem mindenkinek jön be.
A megyeiben ajánlott Dienes doktor valóban kiváló szakember,de kicsit lehetne határozottabb.
A babszibobó által ajánlott fórumon érdeklődj,meg ha van időd,energiád olvass vissza.
Általában havi egyszer szoktak a dokik hívni,van,aki nem is a magánba,hanem a kórházba.Vagy egyszer ide,egyszer oda.
Szia!
A Nőgyógyászok Miskolcon című fórumon nézz szét :-)
Dr. Dienes József, igaz ő a megyeibe van, de rendkívüli orvos!
Én még nem szültem, de barátnőm igen, ő áradozott róla, én meg hozzá járok a magán rendelőjébe! Egy alkalom 4500 .- mert egy magán laborba küldi a mintákat vizsgálatra!
Ha kell privibe küldök tel számot!
- Miskolcon tudnátok ajánlani normális szülész-nőgyógyászt, aki lehetőleg a Semmelweis Kórházban szüleszt? Jó lenne, ha magánrendelése is van, akkor árakat is tudnátok mondani egy alkalomra, ill. a szüléskor ki mennyit adott?! Kíváncsi lennék még arra, hogy kit hányszor hívott vissza magánrendelőbe az orvosa? Havi 1 vagy többször? Csak hogy tudjam nagyjából mennyire lehet számítani.
- És a 12 hetes UH-t Semmelweisbe hasi vagy hüvelyi UH-val csinálják?
Köszönöm a válaszokat, és a segítséget előre is!
További ajánlott fórumok:
- Tudnátok ajánlani jó fodrászt Miskolcon?
- Miskolcon vagy Szikszón tudnátok olyan magán nőgyógyászt ajánlani, aki nem 100 ezreket kér egy szülés levezetéséért?
- Tudnátok Egerben egy megbízható szülész-nőgyógyászt ajánlani, illetve egy gyerekorvost?
- Tudnátok ajánlani Miskolcon magán szülész-nőgyógyászt? Olyat, aki nem csak a pénzt nézi!
- Miskolcon tudnátok egy jó kardiológust ajánlani?
- Tudnátok ajánlani egy jó fül-orr-gégészt Miskolcon?