Tudnátok ajánlani egy magyar nyelvet ismerő freeware karakterfelismerő programot? (tudásbázis)
igen, már gondoltam :)
csak újabban alakult úgy , hogy szükségem lenne rá - bár most előre láthatóan hosszabb ideig.
Az ABBY kifejezetten szimpatikus - bár ha vásárlásra adom a fejem, akkor még joban körülnézek a demóváltozatok háza táján.
Bár ha meg lehet oldani valahogy a 30 naponkénti újratelepítéssel, akkor egy ideig az is megtenné.
nem próbáltam ki de talán ez jó lehet.
azt nem tudom, hogy a magyar karaktereketet mennyire tudja felismerni.
Vistára kééne és igen, jó lenne tartósan. Az ABBY Fine reader 9.0-t próbáltam, szimpatikus is volt - csak hát próbaverzió, ami már lejárt.
Annyira nem értek az ilyesmihez - de leinstalláltam az előzőt, letöltöttem újra, telepítettem, de valahogy érzékeli, hogy egyszer már telepítve volt és ki is lett merítve a felhasználási ideje, ezt ki is írja...szóval újra nem hagyja magát.
Aztán megpróbáltam pl. a ReadirisPro11 demóját, na ez eléggé használhatatlan: nem ismeri fel teljesen a magyar szöveget, nagy a hibaaránya, lényegében használhatatlan.
De hát egy freeware lenne az igazi. Vagy ha esetleg tudsz-tudtok segíteni, hogy miként lehetne az ABBY Fine Reader 9.0-t kicselezni, az is nagyon jó lenne - nagyon meg voltam vele elégedve.
Köszönöm előre is!
milyen operációs rendszerre?
csak egy alkalomra kéne, vagy tartósan kéne használnod?
További ajánlott fórumok:
- Esős időben Budapesten milyen programot tudnátok ajánlani második randin?
- Van kedvetek megcsinálni a 6 hetes 100 fekvőtámasz programot?
- Virusirtó programot keresek, ingyeneset és megbízhatót, tudnátok mondani?
- Tud valaki a számítógépre egy jó takarító programot ajánlani?
- Osztálykirándulás lesz, de mindenki veszekedik, mert egyre rosszabb helyeket mondanak. Fürdés kilőve... Más programot tudnátok ajánlani?
- Ha a férjem nevére igényelném a taj kártyát, akkor az ő taj kártyájával nem lehet igényelni lombik programot (nekem)?