Tudna valaki segíteni, hogy Magyarországon lehet-e kapni pollys vagy ponys adventi naptárt? (tudásbázis kérdés)
2009. nov. 8. 13:34
A tesz veszen és a vateran árulnak egyet-egyet, de én szívesebben venném az újat, csak nem tudom Magyarországon is kapható-e. Ha valaki látott ilyet a közelmúltban írjon ide néhány sort, vagy küldjön üzit. Egy másik honlapon láttam egy topikot, ahol valakinél lehetett rendelni, de úgy tűnt arról lecsúsztam.
2009. nov. 8. 13:32
Tudna valaki segíteni, hogy Magyarországon lehet-e kapni pollys vagy ponys adventi naptárt?
További ajánlott fórumok:
- Az apasági DNS tesztet meg lehet-e tagadni? Valaki tud ebben a témában segíteni?
- Nemrég költöztem Magyarországra, és lakcímet szeretnék létesíteni. Tudna valaki segíteni, hogy írjam meg a kérelmet ez ügyben?
- Tudna valaki segíteni, hogy lehet-e hűségnyilatkozat nélkül előfizetést kötni?
- Lehet-e műtéttel segíteni, ha valakinek rosszul beadott injekció miatt részlegesen lebénul a karja?
- Tudna valaki nekem segíteni, hogy hol lehet utána nézni, hogy régebben (pld. 2009. aug. 6-án) milyen időjárás volt Magyarországon?
- Tudja valaki, hogy lehet-e Magyarországon Cosatto termékeket vásárolni valahol?