Tudna valaki olyan hidratáló krémet javasolni arcra, ami csak vizet pótól a bőrnek és nem hagy zsíros érzetet maga után?! (tudásbázis kérdés)
a the body shop aloe gélje szerintem nagyon jó. tényleg "csak" hidratál. akár más arckrém alá is jó. (most nem látom a magyar webshopban, remélem nem szüntették meg :O)
ha ráérsz 2-3 hetet várni rá, akkor érdemes rendelni ebayről "benton snail bee high content essence", nagyon jó, géles állagú kence, teljesen beszívódik, nagyszerűen hidratál.
Ugyanezt akartam ajánlani.
Kaptam én már drága, márkás krémet, de nem esett annyira jól a bőrömnek, mint az olcsó Balea, és a dm-ben simán megveszem.
A vichy aqualia antiox-ról tapasztalat...
Valaki?
Helia D Fruit Selection
imádom
Éves szinten pár 10ezret is...
Az Alverdét azért szeretem, mert ugyan nem olcsó, de mondjuk egy Níveánál kevesebbe kerül, viszont szerintem jó.
De azt mondják, jók még Ilcsi kozmetikumai is, bár abból csak a napotejet próbáltam, de az jó volt... Gyorsan beszívódott, nem volt ragacsos. Mondjuk nem olcsó, mert 2x annyi, mint mondjuk egy Nívea... De ennyit megért egy naturkozmetikum, hogy a gyerekhez ne ragadjon hozzá minden kosz... :) És a nő azt mondta, hogy mivel nagyon sűrű, egy kevés vizet is rakhatok hozzá. Nincs benne tartósítószer, szintetikus és ásványi cucc se...
Clarins Paris- Fluide Fondant Desalterant- HidraQuench Lotion (SPF15)
50 ml, es elegge draga... 13ezer Ft azt hiszem, de a vilag legjobb kreme, ha vizpotlasrol van szo!
Ha vizet keversz vizzel, nem lesz tőle zsíos az arcod. /glicerin és citromlé / utobbi már nem fahumor.
tinka 01
Én minden reggel 1 pohár tejjel kezdek - ez a reggelim... Lehet, h ez a baj???
A lábam még mindig száraz, de már csak nagyon ritkán viszket. Ált. akkor, ha ideges vagyok... :)
Nekem nagy dilemmát okozott, hogy melyikben nincs ásványi alapú szer, mert az eltömíti a pórusokat. Ami bevált, az az Alverde, mindenben ezt használom: arclemosó, arckrém, sampon, balzsam, bőrápoló olaj (ez a testápolóm).
Azért tértem át ezekre, mert nyáron olyan szinten kezdtem el viszketni, hogy sokszor véresre valartam a lábamat. Ezektől enyhült, de mire eljutottam idáig, szerintem volt már itthon vagy 60féle kence...
Nekem az FlP-s termékek jöttek be a legjobban az extra érzékeny bőrömre, azóta nagy fan vagyok. A fiamra is ezeket kenem. :-)
Szerintem ilyen esetben a Propolis-os a legjobb, egyből beszívja a bőr és nincsen ilyen zsíros érzés a kezeden.
Ez mindenkinél más, nekem is sok időbe telt míg rátaláltam:
NIVEA Visage Hidratáló krém
Én a nappali változatát használom, de éjszakára. Én nem érzem zsírosnak.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok javasolni jó nőgyógyászokat Kecskeméten?
- Egyszeri vagy krónikus felfázásra mit tudtok javasolni?(Gyógyszereken kívül is)
- Hány éves vagy és milyen arckrémet használsz? (sima hidratálót, valami nevesebb, komolyabb krémet, szemránckrém stb.)
- Rosaceás arc- illetve dekoltázsbőrre milyen krémet tudnátok javasolni.Házi praktikák, készítmények, tippek is érdekelnek..
- Forró gőzzel megégettem az arcom, kórházban azt mondták nyom nélkül elmúlik, de barna foltok lettek rajta.Tudnátok valami krémet javasolni?
- Tanácsokat kérek 40 feletti bőrápolásra. Mikor milyen krémet használjak? Ránctalanítót, hidratálót... Egymásra is kenhetem?