Tudna nekem valaki bővebben írni az A hitelről? (tudásbázis)
De! Úgy, hogy visszarakod a pénzt nullára és nem veszed igénybe többé. Nem muszáj lemenni mínuszba, de sztem ezt nagyon kevesen bírják ki, hogy ha ott van lehetőség, akkor nem használják fel az összeget...pont erre épít a bank...
De biztos kérni is lehet, hogy hivatalosan szűnjön meg, szóval magad ellen védjenek meg...:-)
Szia!
Én tudnék!
Röviden: NE VEDD FEL!!!
Hosszan: Ha az OTP-nél vezetett számládra rendszeres jövedelem érkezik, akkor kaphatsz egy hitelkeretet, ami az elmúlt -asszem- 3 havi fizetésed átlagának kétszerese. Gyakorlatilag csak annyi, hogy le tudsz menni mínusz akármennyiig a kártyáddal. De nagggyon nem éri meg, uzsorakamatot számolnak rá, elég magas napi kamatot. A férjemnek kb. kétszázezres keretre havi 5000 körül van a kamat, de ezzel nem törleszted a hitelt, csak kvázi "büntetést" fizetsz, mert mínuszban vagy. Vagyis kihasználod egyszer a hitelkeretet, azt persze sose fogod visszatenni, hisz mikor érkezik fizetésed rá, akkor feljebb megy(mármint mínuszban lejjebb), de azt úgyis le kell venned, hogy éljél belőle. És így fizetsz évekig havi ötezret, és ugyanannyi tartozásod marad.
Akkor már jobb, ha az OTP személyi kölcsönét veszed föl(szerintem, bár, talán ki kéne számolni pontosan). Ha 6 hónapja oda érkezik a fizud, akkor azt is adnak szó nélkül, és ha felveszel pl. ugyanúgy kétszázat és ugyanúgy havi ötezerrel EZT törleszted, akkor azért pár év alatt az csak elfogy legalább...
Ha meg nagyobb összegre vágysz, akkor meg az A-hitel nem is alkalmas rá.
Remélem segítettem...
További ajánlott fórumok:
- Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell?
- Tudna nekem valaki küldeni óvodai dajka tételeket?
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Hogyan tudnám segíteni a férjemet? (az 1. hsz-ben bővebben)
- Hallott valaki már a pikkelysömör halakkal való kezeléséről? Írna nekem róla bővebben?
- Ritka betegségben levő emberektől kérdezném, hogy kapnak-e valamilyen segítséget, és meg tudnak-e belőle élni? Bővebben lent