Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet? (tudásbázis)
Igen, ketten.
Van egy kutyánk,de őt nem visszük erre az 1 napra.:-)
Na ennek nagyon örülök,hogy nincsenek olyan hatalmas nagy távolságok.:-)
Nekem ruházati eladói,boltvezetői szakmám illetve érettségim van,emellett kozmetikusi(de ebben nem szeretnék dolgozni) és most csinálom a szoc.-gonzozó és ápoló tanfolyamot.:)meg párom is.
Kis garzonok kb milyen árban vannak?Én úgy láttam,hogy olyan 30-40ezer között,nekünk berendezett kellene majd,ha összejön az állás.:)
A hirdetéseket nagyon-nagyon megköszönnénk,ezzel kapcsolatban majd jövő7en pénteken tudok írni,ha megtudjuk ,hogy pátomat felvették-e?!
És olcsó (nem apartman,szállodáról) tudsz nekem írni valamit?
Olvastam valami nővérszállót illetve kollégiumot...?!!
A városi közlekedés jó, de én pl a Kertvárosból fél óra alatt simán a belvárosban vagyok gyalog is, szóval sétával sincsenek vállalhatatlan távolságok. Azt elárulod, te milyen állást keresel?
Ha lakást kerestek, a helyi lap hirdetésiet szívesen bekörmölöm priviben reggelente neked. :)
Még csak csütörtökön megyünk állásinterjúra,akkor ott leszünk 1 napot,majd aznapra keresünk valami szállást és utána következő alkalommal megyünk le albérletet kivenni.
Nehéz ez így,mert 500km-re van tőlünk.
Itt van a városi közlekedés..
Írjál közelebbit, hogy merre fogtok lakni, és akkor többet tudok talán segíteni.. De így csak a teljes menetrendet tudom megosztani..
Köszönöm,de vonattal megyünk mert 8-9 óra az út,a városi közlekedésről szerettem volna tudni...:)
Meg inkább a munkahely lehetőségek stb...
www.startlap.hu
felül: utazás, azon belül Volán, és ott minden távolsági buszra rá lehet keresni..
Nem ott lakom, de ismerem a várost.. A közlekedés az jó, viszonylag..
Az albérlet árakat már nem ismerem, nem ott lakom..
Viszont vannak kedves emberek is, és ridegek is..
A Zala-Volán menetrendje:
Ott van az összes helyijárat..
Sziasztok!
Párom Zalaegerszegen kapott egy munkalehetőséget és elképzelhető,hogy a közeljövőben le is költözünk oda Borsod megyéből és arra lennék kíváncsi,hogy milyen ott az élet?
Munka?Albérlet árak?Közlekedés?Emberek stb..?
Minden érdekelne.
Köszönöm annak aki ír.:)
További ajánlott fórumok:
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Túra- és kirándulóhelyek Magyarországon és környékén
- Akik Zalaegerszegen laknak, és szeretik ezt a várost:)
- Tud valaki jó kineziológust Zalaegerszeg környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!
- Tudnátok ajánlani egy jó fodrászt Zalaegerszegen vagy annak környékén?