Tudjátok, hogy csomagolói munka miből áll? (tudásbázis)
6. csehe (válaszként erre: 4. - Nyárinő)
2010. jún. 25. 16:57
Választ, tájékoztatót kaptál már?
5. Hannah87
2010. jún. 24. 17:13
Én is csináltam már, nem veszélyes. :)) Sőőőt egészen light-os. Bár gondolom attól függ mit csomagolsz.
Szalag vagy asztal mellett állsz és többnyire kartondobozba számolod a termékeket, esetleg címkézés is előfordulhat ilyen helyeket. Jó uncsi meló, de nem szakad bele az ember lánya. :P
4. nyárinő (válaszként erre: 3. - Csehe)
2010. jún. 24. 16:23
Én is csak ma jelentkeztem. Tegnap adták fel az expresszen, mint csomagolói munka.
3. csehe
2010. jún. 24. 15:58
Hol lehet ilyet találni? Érdekelne...
2. Márti86
2010. jún. 24. 15:34
Én diákként csináltam, általában folyóiratokhoz csomagoltunk ajándékot, vagy csak magát a folyóiratot csomagoltuk ez kb 2006 ban volt és éjszaka volt 500ft/ óra. De gondolom 1000 féle létezik ebből is.
1. nyárinő
2010. jún. 24. 15:28
Tudjátok, hogy csomagolói munka miből áll? Miket csomagolnak és mennyit lehet vele keresni? (bejelentett). Van egy alap+fix?
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Kis faluban miből élnek az emberek? Ahol nincs közelben nagyváros, munkalehetőség?
- A munkáltató köteles visszavenni GYED után abba munkakörbe amiből elmentem?
- Nem tudjátok, hogy a munkaügyi által támogatott tanfolyamokra heti hány nap kell menni?
- Van most egy kutyatáp csomagolói munka külföldön.Van valakinek ezzel kapcsolatban jó vagy rossz tapasztalata az ossza meg velem .Köszi
- Csomagoló munka magas keresettel?
- Kecskemét - Medi-Natural Kft. - csomagoló munkakör