Tudja valaki hol lehet még kapni Nesquik epres italport? (tudásbázis)
Szia!Megvettem,valóban isteni finom,de a gyerek a sajátját utánnam vágta és közölte,hogy fújjjjj!
Szóval ihatom én,szegény én..... :DDDD
És köszi még egyszer az infót,egy próbálkozást megért! :DDDD
Szia!
Köszike,tudom....,de nem azt kerestem!
Okkal kerestem valami más félét,de megvettem a madaras áruházban,amit ajánlottak,isteni finom,csak a kislányom vágta a fejemhez......!
A valós okom,ami miatt kerestem a nesquiknek az epres tejitalporát az volt(azon kívűl,hogy a nagyobbik lányom imádta),hogy a kisebbik lányom semmit nem iszik meg,sem kakaó,sem tej,sem semmi ilyet,egyedül az epres actimelt,és ezt szerettem volna kiváltani,de semmilyen másik epres ivó joghurt nem felel meg neki,ez pedig eléggé drága mulatság,és napi 8-10db-ot iszik meg belőle!
De köszi,hogy megpróbáltál segíteni!
vegyél ízesített szívószálat!
több ízben van, tejet szippant fel a gyerek, a benne lévő "ízgyöngyök" meg megízesítik azt.
van különböző gyümölcsös, vaníliás, kakaós
Ott is van?Nem is láttam.... :SSSS
Lehet nem figyeltem eléggé!
Holnap megnézem,köszönöm!
Szia!
Köszönöm!
Lehet az is jó lenne,kipróbálom,a kakaóknál találom?
További ajánlott fórumok:
- Lehet szoptatás alatt együtt szedni az Elevitet és a Dr. Lenkei féle kálcium-magnézium-c-vitamin italport?
- Nem tudtok valami olyan fogyasztó italport, amit lehet étkezések helyett is inni és bevált?
- Ki tudja, hogy a Nesquik gabonapehelyben található állatkertes játékban hogyan lehet tavat, vizet tenni az állatoknak?
- Lejárt szavatosságú diétás italport meg lehet még inni?
- Hol lehet nesquik-es szaloncukrot kapni?
- Szegeden hol lehet a legjobb áron Isostar izotóniás italport venni?