Tudja valaki, hogy mi történt Palotás Petrával?(elvetélt az 5.hónapban) (tudásbázis)
Hol van már a tavalyi hó? Azóta újra babát vár és nemsokára szül. Kislánya lesz.
Hát ez a cikk elég .....nem is tudom.
Hihihihi.
[link]
a végén a videó sztem kritikán aluli - bár a cikk zárómondata már előre vetíti ezt: "Addig is nézze meg, hogyan esett teherbe a műsorvezető, aki gyermekként még színész akart lenni."
no comment..
Palotás Petrának egyébként én is szorítok, hogy ne legyen semmilyen probléma!
Petra újra terhes,az ötödik hónapban van,szurkoljunk neki,hogy ezúttal sikerüljön neki a legnagyobb vágya,hogy anya lehessen végre!:)
Velem is megtörtént már 1-szer 4,5 hónaposon.Nem kivánom senkinek,de szegény,5 hónaposon már elég durva lehet.Már épp kezd az ember föllélegezni,hogy minden ok.Amugy 1,3 év mulva lett egy ÉDES,DRÁGA,CSINTALAN kisfiam,ugyhogy fel a fejjel.Drukkolok!
Ez borzasztó érzés lehet egy leendő anyának,főleg mikor már eltelt egy pár hónap,mindig tragédia persze! Nagyon nehéz dolog ez,hát még az aki a szülés alatt vagy után veszíti el a gyermekét!:((
Abba én beleőrülnék!
Ezt én sem tudtam...:( Én is kedvelem Petrát és örültem, amikor szó volt róla, hogy babája lesz...
De még olyan fiatal, ha ezen lelkileg túljut, biztosan sikerülni fog...
Most találtam rá erre a topicra.És én most innen tudtam meg.
Nagyon sajnálom és sok erőt kívánok nekik!!
Akkor azért nem látni mostanában a tv-ben,pedig nagyon aranyos lány.
Nahát, én nem is tudtam. Ez szörnyű!
Én is tegnap olvastam róla itt a neten:(Friss dolog még,de gondolom idővel majd megtudhatjuk,hogy mi is történt szegénnyel?:(
Hú ez igaz??Szegény,nagyon sajnálom.Pont a múlt héten láttam a tv-ben,szép nagy pocija volt már.
Én tudtam, hogy állapotos Petra és nagyon drukkoltam Neki! :( Biztos vagyok benne, hogy legközelebb minden rendben lesz.
Én is nagyon sajnálom Petrát. Láttam mikor bejelentették hogy babát vár. Sajnos az ilyen ha ritkán is de előfordul. Remélem gyorsan kiheveri a veszteséget.
MERT TERHESVOLT NEM IS TUTUK
Petra az RTL klub műsorvezetője. A reggeli című műsorban volt egy játékra invitáló blokja..és futott műsora a lakberendezésről is..aztán meg utazós műsora is van, amit esténként adnak le...Különben van egy divat sulija..amiben hétvégi tanfolyamokon lehet elsajátítani a női szépségről a praktikákat többed magával, kozmetikusok, fodrászok és fotósok és styles/ok segítségével.:))
Én láttam a műsort a tévében amikor még szó volt róla, hogy babát vár. Nagyon helyes és már pocakját is megmutatta akkor. Személyszerint nem ismerem, de váltottam már vele üzit az IWIW -en, és nagyon kedves volt.Ez a legborzasztóbb különben egy nő életében, ha a babáját elveszti:((
Nem hallottam,de most hogy mondod tényleg eltünt a képernyőről.
ne haragudjatok, de ki az a palotás petra?
Én lemaradtam egy kicsit, nem tudtam, hogy terhes, de nagyon sajnálom, hogy ez történt velük! Bárkivel történik, sajnálatra méltó. :(
Nagyon sajnálom Petrát én is, nem tudom mi történhetett.
Igazad van,csak úgy eszembe jutott!Nekem szimpatikus a Petra,birom a stílusát.Érdekelt volna,hogy miért nem sikerült neki.Személy szerint örültem mikor megtudtam hogy babát vár!
én nem így különállóan írtam ezt, hanem reagáltam egy törölt hozzászólásra. (abiben egyébként nem volt semmi olyan, amiért törölni kellett volna)
Azért moderálok, mert ebből a kérdésből máris veszekedést csináltok!
Arra nem gondoltok, hogy együttérzést is ki lehet fejezni esetleg? Vagy, hogy tényleg érdekli a kérdezőt, hogy mi történhetett, az ötödik hónapban már nem gyakori a vetélés.
Nagyon sajnálom,ez borzasztó.
A meneTREND-et(utazási magazin)láttam tegnap,szegény ott még látszott a pocakja!Előre felvett műsor ez is.
nem semmi, én tuti ki buknék!
További ajánlott fórumok: