Tudja valaki, hogy mennyibe kerül a mekinél a kis hasábburgonya, a Big Mac és McChiken szendvics? (tudásbázis kérdés)
hát igen, ez a röhej... :)
kb. másfél csibeburger egy McChicken.. Mert hogy már a McChickennek sem a régi a mérete.. :D mennek össze és drágulnak :D
de még ha 2 csibét veszel, az is csak 500 ft, ami azért mégsem 800.. :)
ezek a párszázas ajánlatok még egész emberiek.. :)
Most megnéztem én is.
A "szendvicsek és harapnivalók" között van a McChicken és a "Párszázas"-ban a Csibeburger.
Azért tudom ennyire, mert azt az egyet eszem meg ott :)
Régen csak McChicken volt, de mióta van a párszázas, azóta Csibeburgert szoktam.
A McChicken nem 250 ft, hanem az is akörül van, mint a bigmac.
A 250 Ft-os, az "csibeburger", de valójában kb. ugyanaz, mint a McChicken, csak kisebb.
ajjajj, vigyázz, most jönnek majd az oltások... :)
múltkor nagy port kavart, hogy valaki megkérdezte a kolbászburger árát..
a big mac azt hiszem 750 körül van, de már lehet hogy drágább..
a soha-le-nem-bomló műanyagokat nem eszem meg
utána lehet olvasni, miből vannak a mekis kaják, tele van a net most ilyen cikkekkel, ill. a meki saját oldalán is megtalálható pl a hamburgerzsemle összetétele
és egyben a magyarázat, miért is nem bomlanak ezek le évtizedeken keresztül sem - és persze semmilyen állat sem eszi meg őket...
de mindenkinek a maga élete, egészsége, nem is vitatkozni akartam, csak szóltam...
További ajánlott fórumok:
- Miért tapad le a szendvicssütőben a kenyér?!? :((
- Nemsokára szendvicset kell készitsek, szeretném ha megosztanátok velem, hogy ti milyen szendvicseket készitetek?
- Ti mit szoktatok a toast melegszendvicsbe tenni, amikor a "háromszög" szendvicset sütitek? Tippek, ötletek, finomságok...
- Ismertek valami jól bevált céget, aki finom szendvicseket gyárt és normális áron (Budapesten)?
- Mc donald's hasábburgonya
- Hosszú utazáshoz milyen étel ötleteitek vannak, amit autóban is normálisan el lehet fogyasztani? Szendvicsek mellett...