Tudja valaki, hogy Fábry Sándor miért ment át az m1-hez? Miért ott megy tovább a műsora? (tudásbázis)
Azért, mert a kereskedelmi tévék műsoraihoz képest elenyészőre esett vissza a nézettsége.
Szerintem az m1-en nagyon jó műsorok és filmek is vannak, nagy előnye, hogy nincs 20 percenként 10 perces reklám, műsor előtt és után kireklámozzák magukat, aztán nyugodtan lehet filmet nézni.
Nagyon csípem a 4 összeesküvőt, a Rex felügyelő is megy rajta, ha valaki nosztalgiázni akar.
Szerintem is az m1 kezd a legszínvonalasabb lenni mostanában.
Lehet,h kisebb csillogás lesz a show-ban(ami mostanában sokaknak fontos-ugye a látszat a lényeg),de ha valaki szereti Fábry humorát (amúgy egyre kevesebben,mert a sok káromkodás már sokaknak nem jön be),az ugyanúgy meg fogja nézni az m1en is.Én nem Luanda miatt néztem vagy nem néztem,de kinek hogy.:-)
Én bírom a Fábryt, mindegy, hol löki a sódert...! A kereskedelmi csatornákat meg amúgy is utálom, mert szinte kizárólag csak szemetet adnak.
és közben sincs ph érték. :)
jaja. :) a körítés nálam sem játszik. :)
ugye? Láttam én is, ugyan az a humor, nekem a körítés semmit nem számított. ja és nem kellett a meghirdetett időpont után huszonöt percig a reklám-előzetes-reklám blokkot nézni..
hogy van megint. és inkább nézem az m1-et mint az rtl agyleépítő baromságait. :)
en nem tudom ti hogy vagytok vele de en ezt a csillag szuletik x faktort is ....nagyon NAGYON nem szeretem
nekem felszabadultabbnak tűnt, nem olyan unott, nyekergőhangúnak, mint a végln az rtl-nél.
esetleg nem jöttek ki a producerrel, tudja a fene.
Néha elgondolkodom, hogy tényleg ennyire elvesztette a mai nézőközönség az igényességét, vagy csak ezt akarják nekünk beadni, hogy "jó ez nektek hülyék".
mi a francert nem nezem?! szep..
lehet besult vagyok de nem ugyanaz. valtozott a musor is az egesz zenekar a berendezes.(logikus) de mas lett nekem nem olyan..
en az m1en csak a maradj talpont nezem...de lassan mar semmi ertelmes nem megy a tv-be:(( nah meg tenyleg a szappanoperak....!!jajjj
mert zavar az emblémájuk, vagy mi a francért nem nézed? a humora ugyan az...
van benne valami.szerintem sokat veszitettek vele.mert biztos nagyon sokan neztek..de tenyleg brutalis az a jos musor..meg a teleshop.:// kilehet kergetni vele a vilagbol..:/
Biztos lejárt a szerződése.
Mert a xar rtl-en a való világon és a hülye szappanoperákon kívül semmi nincs már. Kiakadok tőle teljesen. Jah, bocs valami hülye jóslóműsor és teleshop is van néha. Az m1 mostanában a legszinvonalasabb adó.
de koszi a valaszokat:) s nemkapott penz buntetes hogy atment?
hat nem tudom de en ott nem fogom nezni en nem szeretem az m1 et.ez egy nagyon jo musor volt de m1en sose lesz akkora sikere...szerintem
rtl költségcsökkentett,ő is beleesett,így átment..
Lehet,h a válság miatt.Több műsor is szünetelt az rtl-en,lehet,h megkereste az m1 és többet is fizethetnek neki,különben miért ment volna?:-/
valaki tud errol valamit?
További ajánlott fórumok: