Tud valaki valamit Fekete Mónikáról? (beszélgetés)
5. 754c7e07c3
2010. febr. 18. 19:36
Azóta szerencsére történt egy kisebb csoda. A kislány gyógykezelésére összejött a pénz. :)
4. dudubaba (válaszként erre: 1. - Tanus)
2009. okt. 7. 08:15
Szióka!
Sajnos október elején nem tudott kimenni Kölnbe,mert még nem jött össze a pénz,habár rengeteget dolgozunk érte.
Október 29-én Győrbe szerveztünk egy Jótékonysági Koncertet Megasztáros fellépőkkel.Itt lesz,Tóth Vera,Caramel,Mujahid Zoltán,Bencsik Tamara,Torres Dani.
Keresünk továbbra is anyagi támogatókat és kupakot is rengeteget sikerűlt összegyűjtenünk.
Ígérem folyamatosan informállak benneteket Mónikáról.
3. bnedora (válaszként erre: 1. - Tanus)
2009. okt. 6. 23:12
Kérdezd meg "dudubaba"-t, ő van vele kapcsolatban. De még sajnos, nem jutottak ki.
2009. okt. 6. 22:38
Ő az üvegcsontú kislány?
1. tanus
2009. okt. 6. 22:26
Szeretném tudni, hogy Mónikának sikerült e kijutnia a mütétre mert ugy tudom okt.elejére kapott időpontot feltéve ha össze jött rá a pénz.
Ha valaki tud róla vlalmit érdekelne .
További ajánlott fórumok:
- Hol és hogyan lehet valakit felnyomni, hogy feketén adja ki a lakását albérletbe?
- Tud valaki fekete színű étel recepteket? Nagyon fontos a szín!
- Ismeri valaki Dr. Sápy Tamást vagy Dr.Fekete Istvánt? Vélemény?
- Tud a fodrász fekete hajból vöröset csinálni? Nekem 2 is azt mondta hogy nem tud. Sikerült valakinek?
- Sikerült valakinek egy alkalom után, fekete hajból vöröset csináltatni? Lehetséges hogy nem kell sokszor menni?
- Évek óta feketére festettem a hajam, de most szeretnék töle megszabadulni leszivatás nélkül! Tud valaki tippet adni? Lehetséges egyáltalán?