Tud valaki valamit az újpesti munkaügyi központ által bármilyen képzésekről? (tudásbázis)
Műkörmökhöz nem igen van türelmem :)
Inkább banki ügyintézős téma érdekelne...
És milyen szakmában gondolkodsz úgy nagy körvonalakban? Mi érdekel? Szolgáltatás (műköröm, kozmetika, fodrászat), közgazdaság (gazdasági ügyintéző, banki szakügyintéző, pénzügyes szakmák), kereskedelem, idegenforgalom?
Ilyen CNC hegesztő meg hasonlók gondolom nem igzatnak. :)
Értem,köszi,h szólsz!
Egyenlőre nem vagyok járatos az ilyen képzéssel kapcsolatos dolgokban,úgy hogy minden tanácsot szívesen veszek!
Bárki részt vehet. Diplomások is.
Szerecséd van mert Bp-i vagy, ott van a legnagyobb választék képzésekből. Az atalanta állítólag nagyon jó.
Ilyen képzéseket általában szeptemberben meg január-február környékén indítanak. A képzési időtartamtól is függ.
A munkaügyi kp-ok ideiglenesen befagyasztották a képzéseket a költségvetési hiány miatt.
Ha még nincs OKJ-s szakmád akkor az elsőt ingyen elvégezheted, bizonyos korlátok között. Ha elmúltál 22 éves akkor csak esti vagy levelező tagozaton.
Egyáltalán létezik még ilyen? Nem igazán találtam a neten semmit erről.
Pedig gyeden vagyok és szeretnék valamin részt venni....
valakinek ötlet?
Más ötletet is szívesen veszek képzésekkel kapcsolatban(nincs konkrét ötletem pontosan):)
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Írjatok bármilyen mondatot ami H-val kezdődik!!
- Lakberendező vagyok. Szívesen válaszolok bármilyen, a témával kapcsolatos kérdésre
- Keresztnevek szóláncban /akár becézett alakban is, bármilyen külföldi keresztnév is lehet/
- Medrol - Bármilyen tapasztalat érdekel!
- Kinek hány hónap el maradása van bármilyen számlával?
- Csak a Munkaügyi Központ Által támogatott képzésekre nem kell fizetni gyes alatt?