Tud valaki valamit arról a tablettáról amit az aktus előtt kell bevenni X órával és akkor elvileg nem lehet teherbeesni? (beszélgetés)
Te is azt használsz?
Amúgy ha nagy gond lenne ha becsúszna a baba,akkor lehet én sem azt használnám.Már csak az elrettentések miatt sem.
Mondjuk nekem hála egy nagyon jó nőgyógyászom van aki nagyon érti a dolgát... Sajnos már találkoztam vele párszor... De teljesen megbízom benne :)
Ez a legjobb. De addig is óvszer, ha úgy alakul.
Értem tehát keressem fel a nőgyógyászomat és ő majd ellát minden csudi jó tanáccsal?! :D
Én nem merném csak ezt használni. Szuper, ha valakinek beválik, de én csak akkor használnám, ha nem gond a baba.
Na engem nem küldött sehova.Még meg se akart vizsgálni.Le is váltottam.
Nyugi,nem attól estek teherbe:D
A nőgyógyász:)ugyanis előtte elfog küldeni vérvizsgálatra és aszerint választ neked fogamzásgátlót.Mindenkinek másik a jó.Ami az egyiknek kitűnő,attól Te pl sokat vérezhetsz,vagy fájhat tőle a fejed.Ezért kell előtte,hogy az orvos kivizsgáljon.
Azt orvos írja fel,személyre szabottan
Én pharmatexet használok.Hallottam,hogy sokan teherbeestek tőle...én nem :) lehet csak sokan nem tartják be a használati utasítást.Én szeretem.Kényelmes és hormonmentes.
Szerintem erre gondolt. Én hallottam már róla, unokahugom ezt használta. Hüvelybe kell helyezni x idővel az "akció" előtt. Unokahugom mellette lett terhes....
Igen az óvszereket ismerjük... Csak érdekelt volna hogy hátha ez önmagába véve is hatásos lehet... És valaki tud ajánlani valami jó fogamzásgátlót?
Hát azokat nagyon nem tudom ajánlani.
Durex vagy Lifestyles óveszer, szavatosság ellenőrzése, ügyelés a felhelyezésre és egyebekre (olvasd el az útmutatót a pároddal KÖZÖSEN). MÉG A BEHATOLÁS ELŐTT kerüljön föl!
Én még ilyenről nem hallottam.Ez persze nem zárja ki,hogy létezik,de kicsi a valószínűsége,mert én mindig keresem az új fogamzásgátló lehetőségeket.
Olyan van,amit aktus előtt 15-20percel kell fehelyezni hüvelybe és tabletta,illetve van belőle zselé is,meg kúp,sőt tampon is.Ezeket a Pharmatex gyártja,de mielőtt felhelyezet 2órával már nem lehet mosakodni és utána sem,mert a szabban oldja a készítmény hatóanyagát.Ilyen van,de ez meg pl olyan,hogy egyedüli fogamzásgátlóként nem merném használni.
És ez a Pharmatex tulajdonképpen micsoda és mennyire biztonságos?
Én nem hallottam ilyenről, szerintem valami félreértés lesz.
A hüvelybe helyezhető zselék, akármik egyszerűen nem biztonságosak önmagukban.
Lehet , hogy a Pharmatex-re gondolsz, de az nem ad teljes biztonságot.
szia,..."esemeny" utanirol hallotam, de ilyenrol meg nem...akkor a fogamzasgatlo nem kene senkinek...
Nem tudom hogy Ő honnan vette de már én is hallottam róla...
Csak jótanácsnak szánom, de szerintem ha nem akarsz rendszeresen fogamzásgátlót szedni , ne próbálkozz akármivel. Inkább óvszer! A Te korodban nem hiányzik egy terhesség.
Hát,én nem hallottam ilyenről,de az nem jelenti,hogy nincs. Hüvelybe helyezhető?? vmiről hallottam,de arról sem tudok többet.
Szerintem ilyen nincs..Honnan vette a párod?
Érdekelne hogy tud-e valaki valamit erről a tablettáról... Mert a párom mondta... és az is érdekelne hogy mennyire hatékony!?
További ajánlott fórumok: