Sziasztok! 3 éves fiammal itatom a foreveres berry nektárt.De nem akarja bevenni, mert csípi a torkát!Valaki járt így?Hisz elvileg ez gyerek (tudásbázis kérdés)
Nagyon szívesen, ha tudok segítek. Persze az hogy nálunk működnek a termékek az nem azt jelenti, hogy másoknál is, de egy próbát megér főleg ha van otthon.
Nektek is Boldog Karácsonyi Ünnepeket!
MÁS:Bárkinek bármilyen kérdése van a Forever termékeivel ill. inkább hogy mi mire is használható szívesen válaszolok akár itt vagy privátba.
Köszi,hogy írtál.
Szerencsére a fülfájás már elmúlt!!!
Majd herpesznél is kipróbálom(apuka kb. félévente összeszedi valahol)
Boldog karácsonyt!
Nálunk most éppen fülgyulladás van!
Mennyit adjak be a 4 éves lányomnak?
Sziasztok! Minden Foreveres Termék csíp ha sebes a felület és ez a lényege minnél jobban csíp annál jobban bevan gyulladva az a terület amire használod és akkor használ úgy mond! First pl gyulladt torokba fújva nagyon csíp, egy jó tanács ha elmúlik a csípős hatás újra fújd be a torkod és ezt addig csináld míg nem csíp = gyógyult torok! Ha simán nem issza meg a gélt rakd bele ivólébe vagy teába. Az Activator pedig egy "csodaszer" bőrtisztítástól kezdve a fülgyulladáson keresztül a lázcsillapításig mindenre. (tapasztalatból mondom)
A másik a tartósítást vitamin túldúsítással oldják meg amit a kökényből vonnak ki. Így tényleg nincs benne mesterséges anyag tehát a tartósítószerre allergiás gyerek is ihatja ez is az én tapasztalatom.
Hát Én sem,Én is ittam és eszméletlenül cefrés ízük van.
Szerintem nem kellene blokkoltatni a gyereket ilyen immunerősítőekkel,örökre úgy se lehet inni,egy kis leállás és ha jön egy nagyobb betegség a szervezet nem tud megküzdeni vele.
Nekem is issza a két gyerkőcöm a berryt. Ők 0.5 dl isznak minden reggel. Aki nem tudja meginni magában, bele lehet tenni gyümölcslébe is. (persze nem kell túlhigítani)
Én kids vitamint és c vitamint is adok nekik.
(FLP-és)
Most kaptam mindenféle választ.
Inkább azért izgat ez engem ennyire,mert attól félek,hogy van valami fertőzés a torkában,amit nem vesznek észre.A vérsüllyedése a vérvétellel 40 volt,ami max 20-ig lenne elfogadott.Tehát valami gyulladás van a szervezetben.De igazán semmije nem fáj.Hát nem tudom...
Valszínűleg a benne lévő - egyik legártalmatlanabb - tartósító (nátrium benzonát-asszem ez van benne, nagyanyáink is ezt használták) ízét érzi kicsit "szúrósnak". Szerintem is kicsit szúrós az íze.
Én is kb. 2 hete kezdtem el adni a 16 hónapos kisfiamnak, én egy kevés gyümölcslébe keverem, éppen annyiba, ami elveszi az ízét. Mondjuk Ő a vizet szereti legjobban, így a gyümölcslé is kicsit fura neki, de tisztán neki sem ízlik.
Én meg imádom!
Tina, de, a berry még nagyon jó felfázásokra és húgyuti fertőzésekre, női bajokra. Férfiaknál prosztatára.
Esetleg ha valakit érdekel még, nekem a foreverben ügyeletet tartó gyerekorvos a berry-t és a pomesteent ajánlotta a 16 hónapos csemetémnek megelőzésre.
Mivel a Berry az Aloe gél almával és áfonyával ízesítve, így lehet hogy esetleg valamelyik gyümölcs nem izlik neki.
Én a kisfiamnak mokkáskanállal adom az Aloe gélt és úgy nincs vele gond ☺
A berrys az nem alhasi panaszokra jó?
Én a naturt ittam, és hányingerem volt tőle. csak aktivátort használok.
Szia Milla02!
Neked meddig csípte?Vagy ezután abba is hagytad?
Szia Binky!Neked akkor piros volt,vagy fájt?
Mindenkinek köszönöm,aki eddig hozzá szólt.
sziasztok!
a nővérem gyerekei egy idő után öklendeztek tőle, de azt nem mondta, hogy csípte volna torkukat. én a lányoknak a sima aloeverát adom, a berry-t is ki szeretném majd próbálni. jó egészséget m indannyiótoknak! különösen most...:S
Szia baba!
Én már 4 hónaposan itattam a kisfiammal a berryt.Tökéletes az immunrendszere,sosem volt beteg.Nem tudom,miért csípheti a torkát,lehet,fáj neki.Használj rá firstöt.Ha semmi baja a torkának,nem csípheti.Töltsd ki pohárba pár órával hamarabb,ne legyen neki hideg,talán azt érzi.És finomabb is,ha nem hideg annyira.
Én ezt tanácsolnám Neked.Jó egészséget Nektek!
Szia baba,
higyj neki, csípheti, engem felnőttként is csípett. Különösen ha kicsit piroska a torka. :(
További ajánlott fórumok:
- A nőknek elvileg udvarolni kell.. és ez jól is van így. Sokan mégis elhidegülten reagálnak egy-egy próbálkozásra. Miért nincs viszonzás?
- A pasim három hét után egy e-mailben dobott ki...pedig elvileg minden rendben volt...Segítsééég!
- 2 óránként szopizna a babám - ez nem baj? Elvileg 3 óránként ideális, de a szívem megszakad úgy sír...
- Mit lehet olyan fiúval kezdeni, akinek elvileg tetszem, de mikor odajön hozzám zavarba jön és össze-vissza beszél hülyeségeket?
- Bölcsi 5 -ig van elvileg nyitva, de hozzam el a kicsit max 3-kor?!!!
- Fogyokúrázott már valaki Foreveres termékekkel?