Tud valaki valami jó fogyókúrás módszert, amivel gyors és tartós fogyás elérhető? (beszélgetés)
Nincs is mindenkinek 1 tuti módszer. Mert nem vagyunk egyformák:) Idő, energia, sok esetben sok próbálkozás, kudarcélmények, több jojózás stb, mire mindenki megtalálja a maga útját ebben a dologban. De ha valaki megtalálja, akkor azt érezni fogja.:)
Én azért tudom, hogy megtaláltam a sajátom, mert nem élem meg szenvedésnek amit csinálok, nem éhezek, nem szenvedek pedig diétázom:) Csak alap tulajdonságom a türelmetlenség, de ezt is egyre jobban elengedem:)
Van akinek a kalóriaszámolás az istenkirály, én nem hiszek benne, mert nekem nem vált be, más meg imádja és szenvedés nélkül fogy vele. Én a magam részéről imádom a zsírdús, fehérjedús kajálást kevés szénhidráttal.
Mások vagyunk, de ezzel nincs is baj. Van aki nem bírja a sok zsírt, van aki a szénhidrátot nem tolerálja, van aki inkább vega stb. A lényeg, hogy te már tudod mi a jó neked:)
Ha időről időre újra nekimegy az ember, mert nem törődik bele a plusz kilókba, akkor előbb vagy utóbb megtalálja azt ami neki beválik. Nekem ez sajnos 18 év volt...Elcsesztem az egész fiatalságomat, de legalább most látok rá esélyt, hogy nem halok meg kövéren.:) Nagyon remélem, hogy még nem késő.
Nem állítom, hogy ez az egedül üdvözítő tuti módszer, de nekem bejött.
Bárki megtalálhatja a neki megfelelő módszert, és egyéniség kérdése, ki mennyire akar mindenáron szenvedni az egészségéért. Én tuti nem kínozom magam, az élet éppen elég kényszerrel jár, nem bántom még saját magamat is.
Persze ezt azzal a felfogásommal, hogy igyekeztem beállítani magamnak az arányokat úgy, hogy a lehető legtermészetesebb legyen a számomra, és ne jelentsen kényszert. Ez alapján körülbelül kijött az átlagosan ajánlott vegyes táplálkozás, ami nem fedi az általánosan megszokottat, mert pl. a mai napig sem használok bacont a sütéshez, nem tekerek bele húsfalatokat, hanem inkább zsírmentesen sütök. (Van elég zsír a húsban bőven.)
Én a magam részéről szükségesnek tarton a szénhidrátot, persze én is visszacsúsztam a fehér kenyérhez és a finomított dolgokhoz, de ennek tudatában is vagyok. És nem kerülne nagyobb fáradságomba magamnak némi kölest vagy hajdinát főzni, míg a fiam akár kisüti magának a hasábkrumplit (minimál zsírral), csak elhagytam magam, és egyéb gondom is van mostanában magammal.
Senki nem hiszi el, mert nem számol utána.
A többletkalória lerakódik.
Akár egy mignon, akár két narancs, akár egy vagy két tojás. Ha a napi szükségleten felül eszed meg, az elraktározódik.
A napi zsírszükséglet jóval kisebb, mint amennyit általában fogyasztana az ember, és ha 60 gramm zsírral számolok, akkor 2 tojás már nem egészséges desszert, hanem a napi zsíradagom egyhatod része. Fehérjeforrásnak jobb a sovány túró, és akkor kevés tejföllel is ehetem a főzelékemet.
Változnak az idők! Ha fogyni szeretnél, előtte igyál!
Engem nem érdekel mit mondanak, ha szomjas vagyok iszom! :D
De étkezés előtt érdemes.
Nem tudom, naplódban láttad-e, ezt írtam:
Étkezések előtt, igyál meg 1-2 pohár vizet. Kevesebb ételt kívánsz akkor.
Ez mindenkinek segít. Neked is fog. Remélem!
Értsd a viccet! Nem kell mindent komolyan venni...
Nekem is van súlyfeleslegem, tudom mitől dagad az ember lánya! ;) :D
Nem bizony! A tojásban alig van zsír, viszont minden más fontos benne van.
Rántotta az más, de azt is lehet zsír nélkül készíteni.
A lágy tojáshoz semmi sem kell. :D
Vagyis akkor mégsem megfelelő! Ettől hízol, igen meg kell változtatni a szokásokat. Ez a legnehezebb...
Nem eszel sokat, csak egyszer... reggeltől estig! :DDD
A sikerrel járó ducik mindenből kevesebbet esznek.
Sütit is szabad, 1-et. Ezt meg lehet állni. Na és a mozgás is hasznos dolog, de az inkább az alakformálás miatt.
Tuti módszer csak 1 van, kevesebbet kell enni!!! :D
Eltelít, minden fontos tápanyag benne van, nem hizlal.
Ez a lényeg! ;)
Nem kell elájulni tőle, érdemes belegondolni, fogyózóknak az egyik leghasznosabb táplálék.
Csodaszerek nincsenek.
Fogyni csak úgy lehet, ha a bevitt kalória kevesebb, mint amennyit felhasználunk.
Kevesebbet/mást kell enni. Ennyi.
Csak megvalósítani kéne már... :D
További ajánlott fórumok:
- Milyen fogyókúrás módszert ajánlanátok annak, akinek nincs sok pénze?
- Tudtok valamilyen módszert amivel helyreállithatnám a hormonrendszerem?
- Ismertek olyan módszert amivel befolyásolható ill. kiszámolható a magzat neme?
- Tud valaki olyan módszert amivel otthon lehet béltisztítást végezni? Sós langyos vizet ne!
- Ismer valaki olyan természetes módszert amivel a méhkürt elzáródás megszüntethető?
- Tud valaki valami természetes módszert amivel gyorsabban kopna le a vörös festék a hajamról?